• Efes Pilsen
    12.7k
    Odlicno pravilo, dobra zajebancija, ali ne treba trcat nigdje :grin:
    Daj da vidimo Bennacera konacno, moglo bi se dogodit da nam fali desni bek vise od veznjaka..
  • Droljo
    21k

Zašto ne iskoristiti situaciju ako je moguće i legalno? Mi ak bumo sa morskim psima plivali ko gospoda najebali smo...
  • Oluja
    5.6k
    neka se situacija iskoristi ako netko bude ozlijeđen, ali izmisljati ozljede i ciganiti se- po mom misljenju nikako NE
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Pa nije ni UEFA vesla sisala. Pise long term injury, pa valjda se dostavi lijecnicka dokumentacija prije nego se odobri nova registracija.
  • dbut
    117

da se sve rjesiti... petkoviceva upala pubicne kosti, ak sam dobro skuzio nema tu neke dijagnoze vec po "simptomima"
  • rokikaciga
    5.5k
    Je ali ti onds taj igrac nebude igrao uopce. Ne smije. Jer ak ima long term injury nemoze igrat protiv Vukovara u HNLu npr.
  • NitkoBitan
    31.5k
    Sad je pitanje koje je njihovo poimanje "long term" ozljede. Tocan popis ozljeda, procjenjeno vrijeme oporavka...?
  • Efes Pilsen
    12.7k
    pa vjerojatno da upada u taj period od 6 utakmica, zakljucno sa 6tom. Nista drugo nema smisla.
  • C@ptain Koons
    247
    Koliki je gostujući kapacitet stadiona Malmö? Nalazim na internetu 1050 sjedala.
  • über alles
    2.1k
    1100 je bio kad sam bio gore prije nekih 7 godina.
  • M94
    2k
    Najiskrenije se nadam da se necemo sluziti prljavim potezima da bi registrirali Bennacera. Htjeli smo posten Dinamo, pa ajmo onda i biti posteni i gospoda, a ne se ciganiti.Oluja

Potpis... Nadam se da nam se igraci vise nikad nece valjat po travi i pravit ozlijeđeni kako bi krali vrijeme... ili da ce suca slat u 3pm da nije ofsajd a bio je. :cool:
  • Zagreb1992
    2.6k

Lom noge ili takve ozljede di izostaneš sigurno preko 5+ mjeseci ..to bi po nekom njihovom bilo dovoljno da se može registrirati zamjena
  • dBK
    278
    nema tu neke dijagnoze vec po "simptomima"dbut

Tkqvm0b.jpeg

Nema tu gatanja po simptomima...magnet daje crno na bijelo (info, nažalost, iz prve ruke, 3 puta u zadnjih 8 godina :sweat: )
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet