• badjibadara
    7.5k
    ali mene već godinama proganja...prefontaine

Daleko od toga da si jedini.

No, Zvone ili rukovodeca tijela po statutu ne smiju mijenjati nista na grbu. Clanak 55. je dovoljno jasan. Referendum se raspisuje za promjenu imena, grba ili boje kluba. Promjena imena nam je svima preko glave, boja dresa se nikada nece mijenjati, jedino ostaje jos taj mali detalj, minorni, za mnoge neprimjetni face lifting grba.
  • prefontaine
    3.6k
    ma mene i ovo malo d kod notifikacije nervira, ali eto... Doći će valjda i to nekada na red
  • badjibadara
    7.5k
    Na to vec mogu utjecati, te sam postavio da mi prikazuje naslov clanka :)

Znam da nece mijenjati nista zbog nas nekoliko koje to bode u oko (monokromasi su i tu u prednosti, puno ih je vise), ali se sigurno nikada necu pomiriti sa sadasnjim izgledom. Valjda je neki poremecaj.
  • prefontaine
    3.6k
    postavio da mi prikazuje naslov clankabadjibadara

Di se to mijenja?
  • dBK
    277
    Ajde, kad ste već probudili temu...
    Jesam li krivo vidio (sumnjam, 5 od 5 kola, ali ostavljam mogućnost da je npr. do mog Tv-a :grin:, s obzirom da nitko drugi ne viče )? Maxsport grafike tijekom utakmice nas prezentiraju sa mamić style srebrenim linijama u grbu...
  • Thor
    744
    O tome sam osobno pisao klubu u dopisu prosle godine u kojem sam pokusao.potaknuti klub na tu standardizaciju grba/znaka i slubenu uporabu i fontove...No,nisam dobio odgovor. A fakat sam se potrudio :lol: a imam i povratnice :lol:
    Sad u izmjenama statuta isto ali nije proslo. :monkey:
    Jbg.
  • badjibadara
    7.5k

Ne znam za android, u iOs-u je u Settings -> Notifications:

MFXys6S.jpeg
  • badjibadara
    7.5k
    @Thor Kopiraj i ovdje, da stvorimo kritičnu masu, ali poslije izbora, da sada ne radimo pomutnju :wink:
  • Thor
    744
    Nisam htel opcenito o tome bas tak kak bi se reklo lamentirat i forsat u javno. A nikak prije izbora. Zato i jesam pisal samo klubu. :victory:
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube