• Crni86
    15.1k
    priprema oruzara za tekmu s milanom. Pod videozapisima baci oko
  • prefontaine
    3.6k
    Od svih igrača, nama oružar pobere najviše lajkova. Dokaz koliko smo veliki i kako dinamo nisu samo igrači :love:
  • Medvedgrad
    690
    To je valjda onaj oružar koji sa Lotršćaka i Lištice za Dinamo puca granate.
  • Sajla
    13.1k

"If Ronaldo says so, and he hasn’t complimented any other player in the world, then I’m going to watch this game… Absurd, he massacred them all by himself. Juve never managed to catch him. He was a number 10 there; he made a huge mess. He needed to be cleaned up, he needed to be stabilised, he didn’t even know how to turn around to change the game. We worked on it.

“Afterwards, I saw he was in the Arsenal youth team, so I called Wenger. He says to me, “Zvone, if you have to go. If you’re at war with anyone in the world, then you go with Ismael.”

i tak, nazove si on Wengera... pa ja se svaki drugi dan moram štipati da provjerim je l' sanjam
  • Zagi
    11.5k
    Not to play straight away, he needed a bit of work: he only looked at the ball, he was a suitable, withdrawn 10. He was born a 10; you could see it. But he’s also an 8; he won the MVP award at the Africa Cup of Nations as an 8, not as a 6.”

Te ovo:
    Bennacer is the player who steals the most balls in the world per minute played. He’s the player who touches the ball almost more than the minutes played; he’s always on the ball.

Mhm. Mišić i Bennacer zajedno će biti brutala.
    Tko će biti treći?
  • Laugreano
    4.7k
    Jedan bivsi igrac(I nadam se buduci), i jedan sadašnji.

[img]http://gettyimages-498597646-594x594.jpg
  • Zagi
    11.5k
    Mišić, Bennacer i Olmo zajedno osvojili bi Ligu prvaka.
    Prove me wrong.
  • Crni86
    15.1k
    “Bennacer jest klasa, počeo je trenirati s momčadi i radi svakodnevno, međutim, testiranja koja je prošao i ono što pokazuje na treninzima, prema našim informacijama, još je daleko od prave forme i fizičke spreme. Svijest da Milan s njim ne računa, činjenica da nije prošao pripreme s Crveno-crnima i da nije igrao pripremne utakmice, ostavila je traga. Bennaceru će trebati neko vrijeme da dostigne ozbiljniju igračku razinu. Naravno, moguće je da dobije nekoliko 'pozdravnih' minuta protiv Gorice, bio bi veliki 'bingo' da bude spreman za Poljud, no, prema sadašnjim informacijama upitan je Bennacer i za ozbiljniju ulogu u toj utakmici u Splitu.” Ničota
  • Masto
    152
    sta nije bilo nekidan da je u formi samo takvoj il ne znam čitat
  • austrijanac
    7.8k
    Tomo će radi klika napisat, da prema informacijama, danas je četvrtak, ali bi možda mogao biti i petak.
  • vjeko1701
    18.5k
    Ma to su dezinformacije tako da ove šokira kad istrči u prvih 11 na Poljudu.
  • Ludovic IX
    9.8k
    nije olić bio u gepeku već njegov menadzer
  • Crni86
    15.1k
    Zajcu je trebalo mjesec dana od kad je doso do debija. Ne kazem da ce tako biti i sa benijem, ali cisto da ne krenu opet teorije zavjere ako ga ne bude u rosteru protiv gorice i hajduka.

Subjektivno je sta ga je netko vidio na treningu i sav uzbuden sta je doso takav igrac zakljucio sve je top, a opet tko zna sta su pokazali rezultati testiranja na kifu kod profe vucetica koji ipak daju bolji uvid.

Ugl vidjet cemo vec za par dana da li bu u rosteru s goricom. Ako ga nema ni u rosteru mislim da je ne realan debi u tekmi s tovarima od prve minute
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.