• Hnlovac
    3.3k
    Vjerojatno ja previše studentski razmišljam,ali hipotetski, da netko od roditelja tokom noći negdje u gradu objesi krpu s imenom i prezimenom (ne vjerujem ni u slanje mailova jer bi ga govna vjv našla tak), kaj bi se dogodilo?

Bi li najebali svi roditelji?
  • Marktwain
    861
    To je već ŠBBKBB situacija, ali je poznato da u Hrvatskoj više najebu žrtve nego počinitelji.
  • nemapredaje
    6.1k

Čitam sad na indexu objavljeno, pa jebote nisam znao da je Dubrava u ptanju.

Kaj se radi o Janjvecima ili?
  • Marley
    4.8k

Nisu janjevci, oni drugi. Da se fino izrazim, Romi. Coporativno dolaze navodno iz Jelkovca.
    Uglavnom sve se zna, imena i prezimena, ali nista se ne moze ajmo rec. Legalno.
    Kad sam cula kakve nebuloze tumaci sutkinja veceras na RTL, pozlilo mi je, pa jbt takav zakon...
  • nemapredaje
    6.1k

Jbg onda treba uključit Janjevce :grin:
  • Dino
    4.4k
    Kaj se radi o Janjvecima ili?nemapredaje

Uvreda je ove ljude mijesat s ciganima :monkey:

Generalno smatram da se manjince previse drzi kao kap vode na dlanu. Jesi hrvatski drzavljanin? Jesi, odlicno naci postovat ces zakone RH i imati jednaka prava, ali i obaveze kao svaki drzavljanin RH. Ne zelis odbaciti svoju kulturu? Naravno, nitko ti to ne brani, skupi jos svojih par pajdasa, nadite lovu i gradite kulturne centre, manifestacije organizirajte, narodne nosnje, plesove,...blabla.

Kod nas je malo drukca prica u odnosu na zdrav razum. Manjina si? Odlicno, ti ces dobit svog zastupnika u saboru. Nekad davno je netko tko se nazivao hrvatom i nema veze sa mnom napravio neko nedjelo nekom tko uopce nema nikakve veze s tobom i jos su k tome dokazi o tom diskutabilni? Super, platit cu ti izgradnju spomenika, bacat cu s tobom cvijece u dunav, plesat tvoje narodne plesove i radit sve da se iskupim jer sam ja kriv sto je netko tko nema veze sa mnom ucinio nesto lose nekom tko nema veze s tobom. Ne zelis ici u skolu? Nema veze, ne moras samo upisi, ja (Grad Zagreb) dajem ti stipendiju od 520€ (!!!) mjesecno samo da upises srednju skolu. Pretuko si nekog, opljacko ga i ozlijedio? Dobro je ajde, izgorio si na suncu, ne treba ti jos jedna kazna u zivotu...

I tako u nedogled jer smo realno mi krivi kaj smo toliko malouman narod da si to dozvoljavamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet