• vjeko1701
    18.5k
    Jednoumlje!!!!!!!
  • mlinchica
    3.9k
    Posljednji kamenčić iz cipele.
  • Draž
    1.7k
    Čekamo drota da se javi proglasom na fejsbuku na tu temu ako ga je prošao sram od Izbornika...
  • Pop corn
    8.9k
    Znam da je najlakse iza nekog nicka po nekome jer ti se ne sviđa, nije dio DP-a, ostatak je onih i sl. Ali 15 godina smo se borili za demokraciju i protiv jednoumlja, a to nosi i neku odgovornost koju se treba početi nositi na leđima kad je Dinamo u pitanju od svih članova.

Darko Podnar bio je od pobjede Dinamovog proljeća do odlaska lojalan suradnik koji ima prethodnog iskustva u nogometu. Zato mu treba gospodski pružiti ruku, zahvaliti se i otići svatko na svoju stranu kao ljudi.

Upravo zahvaljujući njegovom potpisu recimo nakon odluke o izvanrednom otkazu tadašnjoj predsjednici Uprave omogućena je izmjena tada aktualne sistematizacije koja je omogućila daljnju organizacijsku tranziciju kluba. Mogao je kao delegat se praviti blesav, opstruirati i sl. ali je odradio ono što je bilo važno za Dinamo u tom trenutku da ne dođe do krize upravljanja pa recimo problema s bankama i sl.

To je samo jedan primjer. Ima i onih loših, ali ti su od prije pobjedničke Skupštine tijekom izbora pa onda se držiš da u "ljubavi i ratu je sve dopušteno".

On ide svojim putem, Dinamo od subote svojim i to je to.
  • dumitrumitu
    1.6k
    sretan put! Gute Reise! Bis bald! Auf Wiedersehen
  • Sajla
    13.1k
    Bis bald!dumitrumitu

može bez ovoga
  • dumitrumitu
    1.6k
    Eh, kad ne znam kaj znači
  • nemapredaje
    6.1k

To bi bilo “doviđenja” :smile:
  • Sajla
    13.1k
    mi bismo rekli "do skorog viđenja"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.