• Droljo
    21k
    Ok. Moje mišljenje je da čovjek nije niti blizu igrač za dinamo a to sam tvrdio i prije. Nisu me impresionirali golovi za lokomotivu. Zajebi govor tijela, štopanje lopte, slab duel.
  • Zagi
    11.5k
    Kakve to veze ima sa tim sta svaki igrac i svaki covjrk ima pravo na los dan? Los perio? Los mjesec?Crni86
    Mjesec dana je bome dug period u nogometnoj sezoni ali generalno se slažem sa premisom.
    Ja tocno znam kaj donosi. Donosi realizaciju. Nije klasicna desetka.Crni86
    Da, ok. Sada razmisli kaj to sugerira.
    Pozicija koju bi trebao igrati , nije te neće igrati od prve.

Realizaciju koja mu je forte, nemre pokazati sa klupe. A igrati nebu jer nije dovoljno dobar u segmentima koji su primarni veznom igraču.

Igrač poteza kojeg se čeka cijelu tekmu, a nije Davor Šuker niti igra napadača pa ajde nije bed ako je nevidljiv dok god zabija.
  • Mali Zeus
    19.3k
    opa, čitatelji govora tijela su opet u punoj snazi.

jedna tekma i naravno već se vuku veliki zaključci.
  • Crni86
    15.1k
    Mjesec dana je bome dug period u nogometnoj sezoniZagi

U tih mjesec dana ima 107 minuta sto je relativno skromna minutaza i pre mala za donijet nekakve zakljucke. Jucer je bio bezvoljan, a u rijeci uso kad je cijela momcad lose dijelovala.

Realizaciju koja mu je forte, nemre pokazati sa klupe.Zagi
    Brate kaj kule radi ove sezone? Pokazuje realizaciju sa klupe i to brutalnu realizaciju.

A igrati nebu jer nije dovoljno dobar u segmentima koji su primarni veznom igraču.Zagi
    Ozbiljno nam protiv gorice, istre, lokse, vukovara uz sergija i mckennu te misica/zajca/villara/ljubu stvarno treba jos jedan vezni da sudjeluje u igri i kreaciji? Ili nam treba igrac prostora i njuske za nos koji ce ounit 16 metara?

Igrač potezaZagi
    Kao i kule i docekali smo ga kao supersuba. I zato je opet mudri idealan kao supersub.

Problem je kaj vi od njega ocekujete da konkurira klasama kao sto su zajc, villar, ljubo, stojke, vida itd koji ce u skoro svaakom sustavu sa skoro svakim protivnikom bit iskoristivi, dok mudrazija nece bit. Mudrazija ce bit iskoristiv u utakmicama gdje cemo biti ekstremno dominantni i da zato je supersub. Nije all around igrac kao ovi prethodnih od kojih i ocekujes onda boj za prvih 11. A mudri ce uc na 0:0 u 65. i jer ima njusku i realizaciju rijesit utakmicu sa goricom, dok zajc, villar ili stojke nece. I za tu razinu nama je dovoljna takva klasa igraca , ne treba nam svjetska klasa takvog igraca protiv gorice, lokse i vukovara. Nismo real da za sve pozicije i sve uloge imamo top igrace, vec moramo se odlucit za koju ulogu trebamo supersub, a za koju klasu ovisno sa kakvim protivnicima cemo se kroz sezonu susretat.
  • Dzoni
    2k
    Samo se nadam da nakon ove utakmice neću po Instagramu gledati komentare "gdje je mudri", "mudrazija??" itd
  • Mali Zeus
    19.3k
    Samo se nadam da nakon ove utakmice neću po Instagramu gledati komentare "gdje je mudri", "mudrazija??" itdDzoni

A zašto ne bi gledao?

Evo ja recimo mislim da je protiv Varaždina trebao ući i da su takve tekme idealne za njega.
  • Dzoni
    2k
    Jer je Mudražija beskoristan dok ne zabija i asistira, a bez puno lopti koje idu na njega i/ili velike minutaže, dobivat ćemo stalno ovakve bljutave predstave. Miha Zajc ga je praktički čim je zaigrao odmah zasjenio svojom igrom.
    Ok možda ne igraju skroz iste uloge, ali Zajc i Mudražija će vjerovatno igrati slično minuta, a razlika u tome kako su pristupili toj šansi koju su dobili je velika, a tek je odigrano 6 službenih utakmica
  • Zagi
    11.5k
    Problem je kaj vi od njega ocekujete da konkurira klasama kao sto su zajc, villar, ljubo, stojke, vida itd koji ce u skoro svaakom sustavu sa skoro svakim protivnikom bit iskoristivi, dok mudrazija nece bit.Crni86

Ne vidim problem u tome da se od novog igrača očekuje da bude konkurentan ostalima.
    I da, očekujem od veznog da igra veznog , te od napadača da igra špicu, a ne da glumi desetku.
    Dugo smo to gledali, dosta je.

Kule , Stojković, Mudri, Zajc, te dolaskom Bennacera i Ljubičić... To je već 5 subova.
    Da bi bili "super"-subovi svi bi oni trebali dobiti minutažu. Onda bi se pak Kovi prigovaralo da uvijek isto, pozicija za poziciju i kajtijaznam.

A gdje su onda Goda/Vinlof , pa Varela, RPG/Mikić , Bakrar, Galešić,Soldo itd.

Sretno Mudražiji ali očekujem sezonu cirkularne logike gdje ga jedna strana kritzira zbog manjka doprinosa dok ga druga strana brani uz tezu da bi imao veći doprinos samo da više igra.
    A kada igra pokaže malo. E al da igra više, pokazao bi više.
    I tak u krug.
  • Crni86
    15.1k
    Ne vidim problem u tome da se od novog igrača očekuje da bude konkurentan ostalima.Zagi

Kao prvo usporedivat ljubu, villara i zajca s mudrim je suludo jer su drugaciji tip igraca.

Kao drugo, svaki tip veznjaka ne mora sudjelovat u kreaciji igre, a pogotovo nece sudjelovat u kreaciji igre kada imas 70% lopte i veliku vecinu vremena kruzis oko protivnickih 16 metara.

Mudri ima jednu izrazitu sposobnost koja je na top razini i to je realizacija i nalazenje u sansama (za hnl bunkere to nam upravo i treba od veznjaka, ne treba ti npr izlazak iz presinga kad ces 80% vremena kruzit oko protivnickih 16 metara). Nasi drugi veznjaci to nemaju. I naravno da je takvog igraca dobro imat, jednostavno drugaciji tip igraca od onog sta imamo u ostalima. Kada te ne ide, kada se mucis da nekim protivnikom (bit ce takvih utakmica pa i city ih ima) tebi treba bas takav igrac, koji se iz nicega nade negdje i zabi gol.

Nije top klasa, koja ce gradit igru, koja ima fenomenalan pregled igre, osjecaj za igru. Vec kako si sam reko, igrac poteza. I bas takvi igraci obicno i jesu supersubovi. Kad igra ne dsje rezultat, kad se mucis, dode neki indiviudalac i svojim potezom rijesi tekmu. Tzv plan b ili c

Tu stajem s raspravom jer ne slazem se i to je okej.
  • Zagi
    11.5k
    Ma daj. Pa kaj onda ako se ne slažemo?
    No dobro. Sam sa sobom mi nije zabavno raspravljati.
  • Crni86
    15.1k
    pa jer ne raspravljamo vec ti svoje ponavljas cijelo vrijeme isto samo na razlicit nacin.

Ne vidis problem da se od mudrog ocekuje isto kao od zajca koji je razlicit tip igraca? U tome i je poanta, razlicit tip igraca koji sukladno kvalitetom odgovara za protivnike protiv kojih cemo trebat takav tip igraca (gorice, vukovark i sl).

Zajc, villar itd radi svojih karakteristika mogu razliku radit protiv svih ekipa i oni ce igrat 90% vremena. Mudri moze radit razliku protiv 20-25% ekipa i toliko vremena ce igrat. Suludo je ocekivat da radi svojih nedostataka konkurira njima jer na kraju nije ni za to doveden.

Mi igramo plan a. Mudri je doveden za plan b ili c.

Stvar je kao i sa kuletom. U odnosu na koje ocekivanje ga stavis, takav bu na kraju i tvoj dojam o njemu. Kada je stavljeno ocekivanje ds bude orvi napadac - svi su ga pljuvali, kada je stavljeno ocekivanje da bu drugi napadac - svi ga hvale. I kad ne odigra nes special nije drama kao kad se ocekivalo da bu prvi napadac.
  • Ludovic IX
    9.8k
    razlika je što je kule drugi napadač. mudri je trenutno 8-i vezni ako računamo vidovića i stojekta u vezne.. a možda je i soldo ispred njega..

Mudri je doveden kad ntko od pojačanja nije bio ni u dinamu. nazalost za njega a na sreću po nas, svi su bolji od njega i tu on teško može do kruha
  • CastAway1986
    4k
    upravo to , na osnovu utakmice protiv nizeligaša neki su najbolji a drugi za otpis , smiješno
  • gaTeDZG
    2.1k
    Sad mi je dosadno čitat, bit će zanimljivije kad se stvori par stranica i mnoštvo upisa kad Mudri donese bodove na nekom Titu ili Pierre Mauroyu... Samo gazi Robi, iz treninga u trening, tvoje vrijeme će doći.
  • prefontaine
    3.6k
    Ajde ajde, sad je Mudri na tapeti, jer jbg većina ekipe ga je nominirala kao strijelca u Predictoru protiv Predavca i tako im je izbio bodove, pa su se malo uznervozili. Bit će to sve dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet