• NKDZ86
    5.7k
    čovjeka hvalili mediji na pripremama, među najboljima, počne prvenstvo, minute na kapaljku, skoro pa ništa i naravno da čovjek potone ako nije jak...
    drži se mudri i samo jako, znaj da nema predaje...
  • Droljo
    21k
    nekak sam najvise dojma da bi se najbolje mogel snajti u vrhu napada i to kao igrac koji ulazi u zadnjih 20 minuta. Ima dobar udarac i nos za gol, ali nazalost samo to.Jurki

Imamo već špicu koji ne zna štopat loptu a ima ovo navedeno za zadnjih 20-30 minuta. Kulenović.
    Jučer gledam mudrog u duelima sa metar i pol i oni klinci ga izdominirali ko balavca. Strašno
  • K3p
    323

Nije da sjedi 20 kola na klupi, odigrali 6 utakmica i dobio je preko 90 minuta u kojima je malo pokazao. Dobivat će i dalje, ako je zavrijedio isplivat će. No nekako mi se čini da će borit za mrvice sa Soldom što je i realno po kvaliteti.
  • NKDZ86
    5.7k
    u 5 kola hnl-a dobio 20 min, rasturao u lokomotivi, bio 3 strijelac prvenstva, nahvaljen na pripremama, itd. i sad je dobio nakon mjesec i pol priliku protiv kluba iz 4. lige. po meni, premalo.
  • K3p
    323
    Lokomotiva i Dinamo nisu ista stvar. Osim toga nije on ništa rasturao u lokomotivi, dapaće bio je i tamo na klupi više od 5 tekmi i ulazio s nje ili uopće nije ulazio. Ako je umislio da će bit prva violina ispred ostalih, jebiga...
  • Paggini
    69.1k
    nije on ništa rasturao uK3p

A najbolje da nije rasturao, ajmo ne izmisljat sad
  • Zagi
    11.5k
    Ako je Mudražijina sezona 24/25 rasturanje, onda to mora biti i Kuletova. A nisam dobio dojam da bi furum to baš tako ocjenio.
  • K3p
    323
    Ok, krivo sam se izrazio, zvuči isključivije nego što sam mislio... njegove dobre igre nisu bile konstantne cijelu sezonu.
  • Crni86
    15.1k
    u okvirima hnla je to rasturanje. U okvirima dinama idealno za supersubove.

Nitko nikad nije pizidio na kuleta i da ne treba bit u dinamu vec da ne treba biti prvi napadac. Isto kao i mudri. Nije za prvih 11 ali idealan supersub za rjesavanje malih tekmi.

Mudrom se sudi nakon jedne cijele kup utakmice i 20 minuta u rijeci gdje smo u tom periodu bili kriminalni. Pre malo vremena je proslo, sad ce ionako dobit vise minuta pa cemo vidjet.
  • Kermit
    686
    Vidi se da je indisponiran. Očito mu teško pada klupa. Jbg, to je život profesionalca I mora se na to naviknuti ako želi odradit ugovor do kraja. Od mene ima još kredita. I da je igrao koliko i Hoxxa recimo, mkzda bi i napravio više.

BTW. jučer nakon tekme se fotkao sa svakim klincem koliko sam vidio i to s osmijehom od uha do uha.

Za mene će igrači kao Tolić, Kačavenda, Kulenović, Mudražija uvijek biti ispred jer su Dinamovci, navijači kao i mi. E sad, treba se poklopiti puno stvari da se uspije u jednom klubu....
  • Droljo
    21k

Govor tijela frende. Užas jučer.
  • Crni86
    15.1k
    to znaci da je flop? Van sa njim? Ili nam treba neki veci uzorak da vidimo? Ja se slazem da je mudri bio ispod svoje neke razine.

Meni je i gale jucer imao bas neki los govor tijela i reko sam da sam razocaran sa njim radi toga. Ali ne pisem po temi da ga treba micat, da je uzasan ovo ono.

Mozda se promjeni u slijedecim tekmama, mozda los dan. Dobit cemo odgovor u iduca 2 mjeseca. Do zime se ionako nista ne moze.
  • Zagi
    11.5k
    Mudrom se sudi nakon jedne cijele kup utakmice i 20 minuta u rijeci gdje smo u tom periodu bili kriminalni. Pre malo vremena je proslo, sad ce ionako dobit vise minuta pa cemo vidjet.Crni86
    A nije to baš fer. Nije on Kanga kojeg nitko nikada nije vidio, te došao kao potpuna nepoznanica pa ajmo mu dati vremena da bi stekli neki puniji uvid.
    Gledali smo ga u Loksi više od jedne sezone i dosta dobro smo znali kaj dobijamo.

Pri dolasku hrpa komentara koja ističu nenogometne situacije, te komentari kako nam treba solidna rotacija.
    Ako si dosta gledao igrača i hvališ transfer kao pojačavanje rotacije, znači da u njega ne vjeruješ.
    Nešto kao "nije loš ovaj junior, trebao bi na sezonu-dvije na posudbu".
  • Paggini
    69.1k
    Trebali bi opcenito prestati suditi igrace prema govoru tijela i nekim fiktivnim parametrima koji nisu dokazivi a služe argumentiranju nekog stava.

Slažem se da nije jucer izgledao top, ali sad na temelji toga stvarati cijeli narativ oko njega, njegove volje i želje je stvarno previse.
  • Crni86
    15.1k
    Gledali smo ga u Loksi više od jedne sezoneZagi

Kakve to veze ima sa tim sta svaki igrac i svaki covjrk ima pravo na los dan? Los perio? Los mjesec? Bio je i Gale jucer tak nekak spor, nezainteresiran pa ocemo i njega odmah kroz prozor bacit?

Ja tocno znam kaj donosi. Donosi realizaciju. Nije klasicna desetka.

Kak je paggini napiso, bespotrebno nekog dizemo u nebesa nakon jedne tekme a drugog spustamo. A mozda bas u iduce 3 tekme mudri bude grizo, jeo, a bakraru se nece dat zivjet. Ne znamo to i pre mali je uzorak za donijet neki zakljucak - kao sto je nezadovoljan je, pala mu je klupa tesko itd itd.
    Kao sto je pre mali uzorak za rec Bakrar je najbolje kirlo lige itd. Opcenito idemo u neke ekstreme i zato se desila i ova situacija s kuletom prosle sezone.

A isto ce se ove sezone desit i s mudrazijom.

Ko kak kule nije petkovic al zna zabit golove uz neka svoja jasna ogranicenja, isto tako mudri nije stojke ali uz sva svoja ogranicenja dinamu moze bit koristan u manjim utakmicama jer takav tip igraca u vezi nemamo osim vide koji opet konkurira na krilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet