• ElDorado
    5.9k
    o tim stvarima trebao odlucivati klub
  • Crni86
    15.1k
    Ja mislim da mi svi skupa moramo shvatiti da 99,9% igraca nogomet dozivljava drugacije od nas navijaca.

Puno ljudi tu govori kako ne bi prihvatilo ponudu, a nisu se nasli u slicnoj situaciji kao oni. Kaj mislite oni ak ne zarade u toj karijeri da imaju do kraja zivota, cime ce se bavit? Cime ce prehranjivat zenu i djecu koji su se opet zrtvovali jer vrlo vjerojatno nisu mogli razviti svoje poslovne karijere seleci se iz mjesta u mjesto. I ovo se vise odnosi na igrace koji nisu bas ostvarili neke vrhunske karijere (znaci tu ne mislim na orsu, petka, pjacu i ostale), evo tipa mudri, pa i karacic koji je na kraju dole otiso itd.

Briga me za jednog petka koji je igrajuci u dinamu zaradio 10 milijuna eura ili orsica ili Pjacu koji je isto zaradio ozbiljan novac u karijeri. Njima bi zamjerio jer oni egzistenciju imaju rjesenu, jednom Mudraziji i sl. koji su se vucarali kroz karijeru po olimpijama, belupima, rijekama i sl. to ne zamjeram jer u jednu ruku razumijem da se moraju pobrinut za sebe i svoju familiju. Nece njima dinamo rijesit egzistenciju jer eto odbili su hajduk….

Na kraju je deda dobro reko - ne radite od njih bogove pa necemo ni vragove. Nisu nogometasi savrsena bica, vec su samo ljudi i naravno da vole prvo sebe i svoju familiju pa onda dalje.
  • Ijayi Atiemwen
    3.8k
    Dosta loša predstava Mudrog
  • Orc123
    13.1k
    nije Mudri kriv...mislim da to nije tekma bila za njega...on je igrac koji ce kad imas posjed uci iz drugog plana i zabijati...nije on igrac koji ce donjeti posjed i biti za kontraski nogomet. Mudri je dobar igrac ali igrac za drugacije utakmice.
  • NoSkillan
    88
    trebao uci danas.
  • Goncalo Santos
    832
    Uz duzno postovanje, bez ikakvog omalovazavanja, Mudri ovo nije razina Dinama. Razumijem svatko ima los dan nekad te nece, ne legne teren lopta bjezi, ali ovakav govor tijela je strasan. Slusamo od njega izjave da je najveci Dinamovac, ja sam bio uvjeren da ce svaku minutu koju provede na terenu davati 100 posto sebe, a danas bezvoljan, ne grize, golove ne slavi.

Jel doticni zaboravio di je igrao prije 2 3 godine i sta bi tada dao da samo sjedi na klupi Dinama.

I sam sam bio odusevljen kada je dosao nama, ali ocito je prosla sezona koja je bila debakl epskih razmjera spustila kriterije.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Od Mudražije nisam ni imao prevelika očekivanja što se tiče igračke kvalitete za Dinamo, ali očekivao sam ipak da se vidi da je dinamovac, očekivao sam da gine na terenu. Danas je doslovno bio najmrtviji na terenu, Galešić kao stoper pogodi stativu, Theophile zabije gol, a Mudražije koji je drugi najistureniji igrač na terenu nema na mapi.
  • hardek
    6.2k
    Galešić kao stoper pogodi stativu, Theophile zabije gol, a Mudražije koji je drugi najistureniji igrač na terenu nema na mapi.Teofil Kateran

Meni je veći problem to što on leđima okrenut golu pod pritiskom igrača ove kvalitete ne može iskontrolirati loptu i odložit je dalje. Ne možeš u Dinamu participirati kao veznjak kojem je jedini forte ulazak iz drugog plana. Stvarno ne vidim da će on s ovom konkurencijom dobit više od 300, 400 min ove sezone
  • Teofil Kateran
    3.2k
    ne može iskontrolirati loptuhardek

Ovo sam primijetio i protiv Rijeke kad je ušao. Dominirali su nas to drugo poluvrijeme, ali Mudražija je svako primanje odradio baš ispodprosječno kao da lopta bježi od njega, tako je bilo i danas. Nekoliko situacija je baš amaterski odradio. Od cijelog veznog reda nekako mi se čini da je on dosad uvjerljivo najmanje pokazao, čak je i Soldo nakon dosadašnjih ulazaka s klupe pokazao više.
  • rioda
    10.3k
    očekivao sam ipak da se vidi da je dinamovac, očekivao sam da gine na terenuTeofil Kateran

Nažalost ne pokazuje ono zbog čega je i doveden usred prošle sezone.

Vjerojatno nezadovoljstvo minutažom, ali to pokazuje na krivi način. Imao je danas 90 minuta da uvjeri trenera da zaslužuje više, a on ovako odigra.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Vjerojatno nezadovoljstvo minutažom, ali to pokazuje na krivi način. Imao je danas 90 minuta da uvjeri trenera da zaslužuje više, a on ovako odigra.rioda

Točno to. Može biti nezadovoljan koliko hoće, ali ovo je Dinamo, a ne Lokomotiva. Tu mu je konkurencija ipak malo jača od Vrbančića prošle sezone. Imao je danas priliku borit se, svi su tu priliku iskoristili više od njega.
  • ElDorado
    5.9k
    Mudri nikad ne bi vidio Dinama da nije doveden proje dolaska Bobana. A i Soldo
  • BBB Sibenik
    6.1k
    bojim se da je ovo istina, i da obojica neće se nadigrat u Dinamu ove sezone
  • rioda
    10.3k
    Meni je on drag igrač, ali možda sad onih desetak ljudi prestane smarati na društvenim mrežama s komentarima: "Gdje je Mudražija???"
  • Jurki
    19.5k
    možda sad onih desetak ljudi prestane smarati na društvenim mrežama s komentarima: "Gdje je Mudražija???"rioda

Nece.

Do sad kaj sam Mudrog gledal u Dinamu, nekak sam najvise dojma da bi se najbolje mogel snajti u vrhu napada i to kao igrac koji ulazi u zadnjih 20 minuta. Ima dobar udarac i nos za gol, ali nazalost samo to. I kad treba napasti vec izmorene protivnicke stopere..
    Jebiga, tehnicki je limitiran i do sad najvise strsi i to u negativnom kontekstu kaj se ove nove nase ekipe tice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet