• CastAway1986
    4k
    da ali mlad je naucit ce
  • Blue Label
    115

Odluke su dobre, samo mu treba da popravi malo egzekuciju
  • hardek
    6.2k
    U prvom pol najbolji su mi Zajc, Varela, Bakrar. Tim redom baš. Zajc je identičan onom što se dalo vidjeti na highlightsima, a to je rijetkost. Pametan igrač sa odličnim dodirom i udarcem. Ovisno o broju minuta koje će dobiti mogao bi biti veznjak sa najviše G+A u sezoni
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Kod Mudrazije se vidi da je kvalitetom ispod ostatka ekipe. To se sa ekipom iz prosle sezone mozda ne bi vidjelo toliko koliko sada strsi.
    Njegova uloga kao veznjaka jednostavno nece ici, on moze mozda nesto istureno naprijed pa trazit pozicije za udarac, ali sto je do sada pokazao nije dovoljno za bit prva zamjena bilo kome.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Zajc izgleda jako dobro. Ove sezone imamo dva najjača vezna reda u ligi bez ikakvog pretjerivanja. Zamisli imat u veznom redu Bennacera, Mišića, Ljubičića, Stojkovića, Villara i Zajca.
  • Orc123
    13.1k
    istina, tu moze napredovati ali ako si primjetio probije stranu a na 1. Stativi apsolutno nitko ne napada, Kule se uvijek povlaci na drugu....a da bi dosla lopta do njega treba proc 3 protivnicka igraca....lose su napadali te lopte.....

Ocito da je mali toliko brz da ne stignu nasi ni napuniti 16m....,salu na stranu, veliki je potencijal i treba ga razvijati, a za to nema nista bolje od utakmica. Nije alibi igrac pa da svaku vraca beku nazad vec ide 1 na 1...ono sto nam kronicno fali ove sezone.
  • Filip 91
    1.8k
    Bakrar prvijenac!
  • M94
    2k
    Bravo Bakrar.
    Stojke loš ovo ono, ali 2 asista
  • Crni86
    15.1k
    Pre lijepa akcija.

Bravo bakrar i stojke
  • Orc123
    13.1k
    Bakrar pokazuje da ima u njemu nesto! On moze jos eksplodirati....uvijek mi se sviđao ko igrac! Od prvog dana kad sam ga gledao u Istri...odmah sam ga tad spomenuo. Nadam se da ce dobiti prilike u napadu jer na krilu se limitira maksimalno iako i tamo izgleda dobro.
  • gaTeDZG
    2.1k
    Ajmo dečki još koji, Mudrog se čeka
  • CastAway1986
    4k
    Bravo za Bakrara ,da gol je protiv nizeligaša ali pristup i način na koji igra danas je za svaku pohvalu..Mislim da nas je bilo malo ovdje koji nismo pljuvali njegov transfer
  • Blue Label
    115
    Stojke doktore, zona struka na aparatima samo zato jer je nervozno reagirao jednom prilikom
  • Mlađi referent
    14.3k
    Šteta da ovakvo školsko otvaranje ne završi golom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.