• Masto
    143
    Mudražija sterilan ili
  • sokre14
    0
    Mudri ne postoji
  • hardek
    6.2k
    Je malo prije na Kuleta pa je ovaj proslijedio Mudrom. Al igra kao teški veteran, i to ne mislim u pozitivnom smislu :lol:
  • Olmic
    5.2k
    da bas los, mislim da je umislio da je zvijezda ili jednostavno ne moze
  • Crni86
    15k
    Prvo poluvrijeme:
    Plusevi: zajc, varela, bakrar, kule, goda
    Okej/solidno: filipovic, ktc, soldo, mudri
    Po meni jako lose: galesic (spor, govor tijela los, stoji daleko, lopta prvom do sebe, najvise energije pokazao kad je soldi trebalo srat), stojkovic
  • mlinchica
    3.9k
    Kaj je ovo samo Dinamov repertoar pjesama iz zvučnika :grin:

Po meni jako lose: galesic (spor, govor tijela los, stoji daleko, lopta prvom do sebe, najvise energije pokazao kad je soldi trebalo srat), stojkovicCrni86

Kaj ga asist nemre pomaknut na okej, bar? Ne?
  • Mlađi referent
    14.3k
    Ajde, lijepo je kad se i ovakva tekma shvati profesionalno pa nemaš Bjelovar, Banjole, BSK tip tekme.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Nadam se samo da Varela nejde van. Eksponati nam moraju igrat, a kad će nego u ovakvoj dobivenoj utakmici
  • Dzoni
    2k
    Šteta što ništa što je Varela probio nije rezultiralo golom ili asistencijom, svaki prodor mu uspije.
    Zajc i Bakrar odlični, bio protiv dolaska obojice, no obojica jako borbeni, tehnički dobri, samo tako dalje
  • Orc123
    13.1k
    mudri po nicem danas nije solidan. Mene svaki put razocara jer ako ne zabije on ne radi nista u sredini. Siguran sam da ga Boban ne bi sigueno doveo da nije prije dogovoren. Ono sto sam vec govorio da mi taj transfer nema smisla prije nego li se odluci ko ce voditi sportski sektor..
  • Paggini
    68.9k
    Mudražija sterilan iliMasto

Dobio dijete nedavno
  • NitkoBitan
    31.4k
    Mudražija sterilan iliMasto

Moze na poluvremenu zamijenit dresove ne bi se primjetilo.
  • Crni86
    15k
    slozio bi se da je blize ovom doljnjem razredu nego gornjem. Ovo sta je imao odradio okej ali ga se pre malo vidi
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Mudri imal jedino top proigravanje Kuleta.
    Kule 0/4 u petercu :gasp:
    Klinjo je napast, Bakrar iznenađenje, a Janez bi mogel biti pojačanje.
    Do/osim asista, Stojke loš
  • Niko1986
    3.4k
    Varela samo da popravi odluke kod tih povratnih. Svaki puta prođe, a više puta krivo doda nego točno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.