• Crni86
    15k
    Stojkovic je malo previse nervozanEfes Pilsen

Jako los.
  • crophantom
    2k
    Imat će Stojković prilike na krilu, jer ja ga u vezi ne vidim nikako kad se uigraju svi, pored Misica, Bennacera, Villara, Zajca, Ljubicica, nebi mi igrao nikad u vezi.
    Da se razumijemo,nije mi prvi izbor ni na krilu, za mene čisti igrač s klupe ove sezone.
  • hardek
    6.2k
    Drago mi je da Stojković igra danas jer to vjerovatno znači da Villar starta protiv Gorice
  • Orc123
    13.1k
    Volio bi vidjet Stojka na Krilu jer tu bi se limitirao njegov divlji nogomet...strasno ga volim ali fakat sve vise mi se cini da nije vezni....
  • Ljubo
    101
    Koliko je Stojke taktički divlji i nema poziciju mislim da bi i desnog beka mogao igrati. Ako ista danas igra ko klasični ristovski sa nervozom na Max.
  • Goncalo Santos
    800
    Stojkovic treba na hladenje pod hitno, nervozan uzasno. Bakrar mi se jako svida.
  • Orc123
    13.1k
    Varela najjace nase krilo 1 na 1
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Varelu bi volio vidjeti u prvoj i protiv Gorice...
    Mali je probojan, ima potez i treba mu dati priliku
  • Zg123
    2.5k
    Moze se reci da je šetko dobio ono sto je htio, poremetio je Stojketa e sad vidjet cemo ima li glavu da se izvuce iz toga
  • Orc123
    13.1k
    Kuleta pohvalio svaku fomsad tekmu jer fakat ima nos za gol...stvarno ima osjecaj gdje ce lopta doci ali sve ostalo ja nezz....on danas nije dva outa taknuo loptu, ono kaj premasio sa metra i ja ne znam jel jos koji puta taknuo loptu....ne sudjeluje uopce u igri....eto zato nije ispred Belje! Jbt samo stoji da mu netko doda i da ide 1 na 1 s golmanom ili na povratnoj da ugura u gol.....

Edit: evo i sad he dirao i promasio opet....dobar napadac alu bas za tu ulogu 2. Ili 3. Napadaca....

Edit: evo zabio je....to je Kule

Ali ne mijenja cinjenicu da se Beljo biti 1. Napadac jer sa njim u ekipi izgledamo totalno drugacije.
  • M94
    2k
    i na kraju pogodi najteži šut :lol:
  • rioda
    10.3k
    Eto Kuleta :cool:
  • Ljubo
    101
    Kakve lopte Zajc daje, ovo dugo nisam vidio.
    Edit: Bulat za bogate
  • Jay
    2.6k
    Ovaj Zajc ima baš dodirčinu, kakva su ovo dodavanja u trepavicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.