• über alles
    2.1k
    Nisi ok,neki su svjetloputi
  • masacusec
    6.2k
    Navodno maideni stižu u pulsku arenu slj ljeto.
  • Hnlovac
    3.3k
    RIP Rick Davies, osnivač Supertrampa te jedini njihov stalni član. Grupa je prodala preko 60 milijuna ploča, njihov najpopularniji album Breakfast in America prodan je u preko 25 milijuna primjeraka te su jedni od najpoznatijih izvođača prog rocka ikad
  • javolimtebejako
    3.1k
    System of a down iduce godine stadionska turneja u europi, Milano najblize nama. gosti Acid Bath i QOTSA

ko oce nek ide, ko nece ne mora
  • Sajla
    13k
    Ne razmem ja baš taj trep i te tamnopute crnce što stavljate ovodDroljo

kak se to sve okrenulo, a nekad su svirali ovakve stvari:

doduše, ovaj djedica i danas žestoko udara
  • Jaro
    10.7k
    Navodno maideni stižu u pulsku arenu slj ljeto.masacusec

Nedje sam procitao da je to zelja, ali - Smith je na turneji sa svojim bendom u veljaci/travnju, nisu turneju za 50 godina jos odveli preko oceana tak da tesko...
  • masacusec
    6.2k
    Nedje sam procitao da je to zelja, ali - Smith je na turneji sa svojim bendom u veljaci/travnju,Jaro

Nema nigdje još potvrde, no nadam se...Bio bi mi to njihov jubilarni 10.koncert.
  • NB86
    17.1k
    Soad u europi nakon desetljeca
  • javolimtebejako
    3.1k
    ja napisao par upisa iznad. pokusat ce se ic, nadam se da cu uspjet ulovit karte, ne sumnjam da ce bit rasprodano odma, pogotovo nakon njihovih nastupa u juznoj Americi + vrh support bendovi
  • Droljo
    20.9k

Sve znaš. :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.