• San Lorenzo
    21.6k
    Ajd Modrić i Kramarić još nekako, ali nas je mjesec dana prije nego što će Bennacer bespogovorno doći u Maksimir odbio 18godišnji igrač Slaven Belupa. :monkey:
  • fatalerror
    60
    Zona je eksplodirala njegovim dolaskom i previše je toga za pročitati, sigurno negdje piše kaj me najviše zanima pa bez zamjer na pitanju, jel ima ili nema pravo nastupa u EL?
  • Masto
    136
    bobanu nije trebalo mišljenje zapisničara da to odradi
  • gaTeDZG
    2.1k
    Olivari za SN: "U 11 sati prijepodne Modri održavaju trening, na njemu se javlja novo lice od kojeg u Maksimiru puno očekuju. Kovačević ga nije stigao upoznati u petak jer je s momčadi bio u Senju na svečarskoj utakmici protiv Nehaja, a plava ekspedicija se vratila kasno navečer.

Bennacer u subotu lakše trenira, zapravo bilo je to osim s trenerom i upoznavanje s suigračima s kojima će dijeliti svlačionicu. U nedjelju će Modri imati slobodan dan, ali u ponedjeljak će alžirski reprezentativac već krenuti u normalan trening se momčadi. Jasno, Kovačević će vidjeti u kakvom je stanju, ipak je mjesec dana trenirao sam, izdvojen iz momčadi Milana. Ne treba s Alžircem srljati i žuriti, treba mu dati određeno vrijeme da se maksimalno spremi i upozna momčad. Svi u Maksimiru vjeruju da će to biti jako brzo, radi se i igraču koji jer maksimalni profesionalac, posve je zdrav, tako da imamo dojam da će navijači Modrih vrlo brzo vidjeti na djelu."
  • NORTE
    19.6k
    Ajde što po forumu čitam budalaštine da nije ni u repci, ali kad i Vice hladno napiše:

"Bennacer je već dugo na hlađenju što se tiče reprezentacije"

:rofl: :rofl:

Benni prije manje od 3 mjeseca (10.6.2025.) bio u prvih 11 Alžira i zabio gol Švedskoj.

Alžir je nakon toga ovo ljeto igrao nekakvo Afričko prvenstvo iskjučivo s igračima iz alžirske lige, bez svih svojih europskih zvijezda koje su odmarale nakon sezone.

Strašna je količina gluposti koja se pisala i piše o ovom igraču.
    Da koljeno, da polomljen, da neće igrati par mjeseci.
    Doslovno će biti u konkurenciji ili odmah u prvih 11 dinama za Hnl utakmice već ovog mjeseca.
  • Mlađi referent
    14.2k
    Čitam Vicin tekst pa vidim da se već na par mjesta proteže priča da je on daleko od repke i već duže nije pozivan.

To mi nikako nije jasno, ne mogu skužiti kaj propuštam… Bennacer je na zadnjem okupljanju sudjelovao i zabio gol protiv Švedske.

Dalje:
    - U ožujku nije bio na okupljanju radi ozljede.
    - U listopadu je igrao.
    - U rujnu je igrao i baš se tamo ozljedio.

Znači ovo je doslovno prvo okupljanje da nije pozvan i to vrlo vjerojatno jer je mjesec dana trenirao individualno i nije išao na pripreme?

Preduhitrio si me
  • Sajla
    13k
    izvrsne vijesti i drago mi je da imamo zonaše koji sami istražuju i dijele ovdje info sa svima nama :)
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    IMG-4721.jpg

Ovo je sigurno najlajkanija objava na Dinamovom instagramu ikad, ljudi podijelite još malo da stignemo i do tih famoznih 100tis :smile:
  • NitkoBitan
    31.3k
    Nije. Ima jedna objava sa preko 600 tisuca lajkova, pinana je na vrhu u dijelu sa videima.
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Hvala na info, o kojoj fotki je riječ
  • ToTo96
    108
    ne tamo gdje su slike nego onaj red gdje su video snimci -> ▶️ znak
    9.50mil pregleda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.