• PetkoDaniOršaGol
    769
    Kod mene doma kaos, žena plače, djeca se zbunjeno stišću uz nju i mene, ja gledam u prazno...
  • Laugreano
    4.7k
    Dobrodosao igračino!
    I nadam se da ce ovaj potez pokazat budućim Pjacama, da kad budu u takvoj situaciji, im ne treba bit ispod casti doci u Dinamo, i otic u neki Anderlecht.
  • Zagabria
    357
    Neki intervju??? Nema nikaj...
  • M94
    2k
    Evo, cili sam se naježija :bađun:
  • rokikaciga
    5.5k
    Tek je dosao danas u ZG, vjerujem da ce biti
  • Sajla
    13k
    The name Ismael has Hebrew and Arabic origins and means "God will hear" or "heard by God". It is derived from the Hebrew name Yishma'el, which combines the words for "God" and "to hear".

The surname Bennacer is of North African (specifically Berber/Arabic) origin, with its meaning derived from the Arabic word "nasir," which signifies "helper" or "supporter". Thus, Bennacer translates to "son of the helper" or "son of the supporter".

Uz malo kreativnosti u prijevodu - dobili smo sina navijača kojeg je čuo Bog.
    a čuo nas je sve - jer "moja molitva je Dinamo Svetinja!" - zato sine Ismaele, dobrodošao i samo jako!
  • dZg1986
    543
    Kaže Fabrizio Romano na svom youtubu kako je presudan razlog njegovog dolaska bio odnos sa Bobanom
  • Krizy
    61.1k
    "Suddenly we are here.
    A new journey begins.
    A path written in blue.
    Now... blue flows through your veins.
    Every step carries power.
    Every glance reflects pride.
    This jersey is more than a symbol.
    It is the soul of the city.
    Here... your story begins."
  • NORTE
    19.6k
    This jersey is more than a symbol.Krizy

Symbol.
  • JMastermind
    1.1k
    Gledam sad Kramu i mislim si... Evo poruke svoj toj ekipi kojoj je ispod časti doći u Dinamo pred kraj karijere dok još nešto mogu dati.
  • rokikaciga
    5.5k
    Krama je rekao da ne zeli uzimati mjesto nekom mladem. Ako je zaista to razlog respektiram ga.

Krama i dan danas bome kaj pokazat i bio bi definicija kapitalca.
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Mislim da ti je ovim našim zvijezdama tipa Kramarić, Modrić, itd… ispod čast doći u Dinamo jer kao šta će se spuštat na taj nivo, a igračima iz vana (S dobrim CV) je to zapravo čast i privilegija jer smo mi u Europi jedno jako ozbiljno ime. Reko bih da čak i mi navijači podnjenjujemo naš renome u Europi. Uzmi primjer samo iz ove sezone… Villar, McKenna, Bennacer…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.