• Laugreano
    4.7k
    Kad je dosao u Milan, bas dugo me neki igrac nije tako odusevio. Ocekivao sam da ce doci na razinu Rodrija. A mozda i bi da nije bilo te ozljede. Uglavnom perverzija ga je bilo gledat u Milanu. Pogotovo sezonu kad su uzeli scudetto.

I sto je najbolje, takvi igrači cine druge suigrace da izgledaju duplo bolji. To bi u hnlu trebalo doci do izrazaja da ga jebes.
  • nemapredaje
    6k
    Svim onima koji komentiraju kako nije logično njegovo dovođenje želim iznijeti samo jedan podatak.

GNK Dinamo na instagramu ima 554.000 pratitelja.
    Ismael Bennacer na instagramu ima 3.800.000 pratitelja.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Odmah ga stavit za promociju najavljenog 4. dresa.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Sjećam ga se i ja, od Serie A jedino sam Milana znao češće pogledati, baš je bio top igrač pogotovo te sezone kad su naslov osvojili. Sjećam ga se i iz onih utakmica protiv nas prije tri godine. Poslije toga su ga počele ozljede mučiti. Kod nas će imati ritam od jedne utakmice tjedno u slabijoj ligi, mogao bi se vratiti na prijašnju formu.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    je li ovo najveće pojačanje u povijesti HNL-a?fakin

Prosinečki?
  • recikaj86
    682
    Isma je bio pravi dirigent u sampionskom Milanu, veza on Tonali i Kessie je bila nedodirljiva. Pratim i simpatiziram Milan te se samo mozemo klanjati nasem Zvoni kaj nam je doveo takvu igracinu.
  • kadsemasazatalasa
    132

robi je od tu, tako da to ne bih ubrajao.

kao da modrić dođe, nije to to.

ovo je najveće pojačanje daleko. nestvarno nešto.
  • NitkoBitan
    31.3k
    7 milijuna bruto u Milanu x 9/12 mjeseci koliko ce bit kod nas = 5,25 milijuna. 40% od toga je 2,1 milijun. Mislim da je to nerealno i da mi pokrivamo do 1,5 milijuna ukljucujuci bonuse.

Ipak smo mi bili last resort rjesenje pred kraj prijelaznog roka jer Bennacer nije htio ni u Rusiju ni u SA pa bolje Milanu da se barem nekako financijski olaksa. U Italiji bi Milan pokrivao punu placu da igrac sjedi na klupi, ako bi uopce bio u zapisniku.
  • gaTeDZG
    2.1k
    Masni, masni, vaffanculo.

Žalim za višegodišnjim blokiranjem, prvi put da mu želim nešto napisati... Klaun.
  • hardek
    6.1k
    Ne znam kako funkcionira ta bruto/neto situacija kod posudbi. Koliko sam ja skuzio on ima 7 milja bruto al to ispadne oko 3,5 neto jer imaju velika davanja u Italiji. Možda mi pokrivamo 40% bruto ali s našim davanjima pa bi to bilo manje.

Ako ima netko da zna malo bolje ovu tematiku neka objasni
  • Bernard
    912
    Dobrodošao u najveći hrvatski klub!!
  • SAS1987
    18.6k
    Ne znam kako funkcionira ta bruto/neto situacija kod posudbi. Koliko sam ja skuzio on ima 7 milja bruto al to ispadne oko 3,5 neto jer imaju velika davanja u Italiji. Možda mi pokrivamo 40% bruto ali s našim davanjima pa bi to bilo manje.hardek

Dobio zemljiste u Zagorju :lol:

Danas Bennacer a prije pola godine radili harakiri jer nije dosao Cerin :lol:
  • NitkoBitan
    31.3k
    Dobio zemljiste u ZagorjuSAS1987

Ne znam koliko ce se usrecit...

Screenshot-2025-09-05-18-09-48-953-com-android-chrome.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.