• blue heart 72
    2.9k
    meni još više pokazuje, gdje smo mogli biti kao klub da nismo bili bankomat jedne obitelji
  • dbut
    130

Zašto? Lik iz Milana dolazi i vjerojatno je Boban dobio najdetaljniji moguci zdravstveni karton
  • Jurki
    21.1k
    Meni je najčudnije u tom transferu da je klub objavio, prije nego je dosao na liječnički.Laugreano

Kao i uvijek.. klub moze potpisati profesionalni ugovor i sa covjekom doslovno u invalidskim kolicima.
    Lijecnicki je samo da klubski doktori daju misljenje o igracevu zdravstvenom stanju... sve ostalo je na Upravi kluba, dal se finisira posel ili propada.
  • Laugreano
    4.8k
    Da, da nego obicno sluzbeno objave nakon sto se slika sa dresom.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Dovesti Bennacera koji ne može igrati EL i koji ide na Afrički kup nacija, dok su nam krila takva kakva su, je otprilike kao čipirati novi AMG dok živiš u štali…
  • Krizy
    64.4k
    Igrati ćemo bez krila.
    Insajderska
  • NORTE
    21.7k
    ide na Afrički kup nacijavlatkomarkovic

Propustit će Lokomotivu, panika!!!!
  • penetrisac
    295
    Afrički kup nacija se igra u periodu naše stanke,a krila su vrlo perspektivna , jedan je čudo od djeteta a drugi najplavlja Lisica koju ste vidjeli.
  • Dani Olmić
    2.1k
    Predosjecam neku ponocnu bombu opet :fire:
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Nije stvar toga, stvar je u tome da, ako već jesmo u stanju dati toliko za placu ili takvo ime dovesti, bolje bi bilo krilo. Svi su srali jer nemamo drugog desnog beka, krila su nam tanka, a mi dovodimo veznjaka kojih ionako ima previše… Za te pare smo mogli pokriti sve, osobito kada se uzme u obzir da ne može igrati EL…
  • Sibirski plavac
    7.5k

Ziyech, Jahanbakhsh, Insigne trenutno bez kluba. Sva trojica krilni igrači.

Just sayin :cool:
  • Direktor
    172
    Bit ćemo prvaci i bez krila
  • Dzoni
    3.2k
    Ništa ovu noć bez spavanja moram preživjet
  • mali M
    9.2k
    kao prvo, svaka čast Bobanu za transfer.. do sada vas čitam uz posao kako radim i tek sam sada završio..
    Druga stvar.. pa kaj stvarno.. pa kaj zbilja ima likova koji će u punoj svijesti napisati "ako već jesmo u stanju dati toliko za placu ili takvo ime dovesti, bolje bi bilo krilo".. pa kakva trolčina i toksični mrzitelj Dinama moraš biti da pišeš ovakve gluposti.. Dopeljamo jednog Bennacera i netko nalazi negativne strane toga.. Daj idi prati Hajduk ili možda čak bolje NK Pletenku i tamo budite glavni stratezi, savjetnici i insajedri, baš tužno da Dinamo ima ovakve nazovi "navijače"
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Daj idi prati Hajduk ili možda čak bolje NK Pletenku i tamo budite glavni stratezi, savjetnici i insajedri, baš tužno da Dinamo ima ovakve nazovi "navijače"mali M

Top si mi protuargumentirao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.