• penetrisac
    496
    Otkupna klauzula je stavljena na 9 milja eura.
  • LilScav
    80
    Dan nije gotov, optimističan sam i nadam se jednom krilu danas.. :cool:
  • Ritam Ulice
    3.3k
    Bez javljanja vahe iz pariza ovaj transfer ne moze biti zakljucen.. nadam se da se Zvone konzultirao s vahom
  • Fan
    2.6k
    Uopće me ne zanima ime, samo pozicija i igre u zadnjih nekoliko godina na istoj.
    Budući da je defanzivni vezni i da je prije samo 2 godine bio u primeu (a bio bi i još da nije bilo ozljede) te nakon uspješne prošle polusezone u Marseillu (gledajući ocjene i sami plasman kluba u kojem je bio relativno standardan), ciljano i pogođeno dovođenje. Kakav će bit, to ćemo još vidjet, ali ima sve što nama očajnički treba. Po meni, top transfer.
    Sad još daj pošteno krilo, a s ovakvom defanzivom i u vezi i u obrani golman mogu bit i ja.
  • Amigo86
    75
    Ne znam koliko je realno bilo, ali Ortega je tražio klub 32 god, mozda smo ga mogli dovesti na posudbu bar nekako...Ali ocito samo sanjam :)
  • NitkoBitan
    38.4k
    Otkupna klauzula je stavljena na 9 milja eura.penetrisac

Zanimljivo, mislim i da nasa i da njihova strana znaju da ovo nije realno. Koliko god smo mi euforicni, i da Bennacer odigra top sezonu i da ima zelju za ostankom ovdje mi nemamo tih 9 milijuna eura za jednog igraca. I ajde da postoji neka ponuda od 10+ milijuna pa ga uzmemo zbog ciste preprodaje, ali tko ce dat toliko za igraca u zadnjoj godini ugovora koji je sklon ozljedama?

Neka solidno odigra ovu sezonu kod nas i ostane nam u lijepom sjecanju (kao i mi njemu) i odlicno. Putokaz mnogim igracima iz liga petica da je i ovaj Dinamo sasvim dobra opcija.

Ja ne bih imao nista protiv da svake sezone imamo jedan ovakav dolazak (posudbu) iz renomiranih kluba i liga da se pokrpa neka kriticna pozicija.
  • Ruki93
    232
    Jedan sam od onih koji je sinoc zaspao pravednickim snom, nakon svih onih iscekivanja i refreshiranja u sestom i sedmom mjesecu. Jutros prvo sto vidim na instagramu je dinamova objava i alzirska zastava, i kroz krmeljive oci pomislim da je sigurno vijest za Bakrara i alzirovu pobjedu jucer, i nastavim scrollat dalje. Kad ono dodjem na zonu i vidim ludnicu, jos ne mogu vjerovat da smo takvog igraca potpisali, al ocito je s Bobanom sve moguce.
  • Dzoni
    7.6k
    mi nemamo tih 9 milijuna eura za jednog igracaNitkoBitan

Postoji jedna fora stvar zvana amortizacija ugovora
  • Paggini
    96.4k
    Ako se sve posloži i mi udjemo u LP iduce godine, nama neće trebati (vjerujem) toliko ulaznih transfera kao ovo ljeto, a ako Bennacer izrazi zelju za ostankom, mislim da bi mogli to pokriti, a i na kraju krajeva, nije klauzula apsolutna, vjerujem da se s Milanom možemo naći na 7 milijuna eura, recimo.

A di su jos pare od osvajanja Europske lige
  • Slush
    1.2k

Imamo. Knjizit cemo Baturinu 2026., a kad dode Leao cemo knjizit Sucica i Baturinu 2027.
  • sport
    6.1k
    Dolazak Bennacera pokazuje koliko nam je HNL ove godine važan.
  • ‘nuladva’
    246
    Otkupna klauzula je u najmanju ruku solidna, marseillova otkupna klauzula je (navodno) bila oko 12 milja

Ako se uspije vratit u formu i ako ne bude ozljeda mozemo ga otkupit za 9 milja i prodat za dosta veci iznos i uz to ce nam bit brutalno pojacanje na terenu

Dinamo ce definitivno profitirat od ovog posla, samo da ga ozljede zaobidju
  • Nadmocniji
    705
    Nekoc Belcar, danas Bennacer!
  • Laugreano
    6k
    Meni je najčudnije u tom transferu da je klub objavio, prije nego je dosao na liječnički.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.