• sport
    5.5k
    Hvala Zvone
  • Cosimo
    52

Plaća se može dogovoriti unaprijed za potencijalan otkup. Veliki klubovi/klubovi viših liga generalno dogovaraju unaprijed. U ovom slučaju to nije moguće, zbog dinamove nemoći da probavi takvu plaću, a njegovo golemo odricanje zbog Dinama mi je fantaziranje...

Na dugom je stapu - ali mozda je reko zelim u Zvonin projekt, zelim bid lider i vratit se top nogometu pa cu igrat za 1,5 milja.Crni86
    A mislim da je i to sanjarenje. HNL nije top nogomet. Na Dinamo je spao, sa Dinama želi ustat i nastavit dalje.
    A Dinamu valja da se naplati za tu uslužnu djelatnost.

To je moje viđenje. Ko će ga znati šta je ustvari dogovoreno...
  • Nolifer
    13.6k
    IMG-1703.jpg

:fire:
  • BBB Mataa998
    2.8k

chatgpt kaze moze najkasnije 24h prije prve tekme, ako je zadovoljena kvota domacih igraca i ako popis ne prelazi 25. Ako prelazi netko se mora otpisati
  • Cosimo
    52

Da. Zato je Fener prvi devetog jurcao po pojačanja, iako im prijelazni rok traje još desetak dana.
  • Davieboy86
    1k
    A sunce ti milo sta se dogadja :rofl:
  • skener
    6.8k
    A sunce ti milo sta se dogadjaDavieboy86

Ma ništa, običan dan u uredu
  • ElDorado
    8.4k
    U Milanu ima 3.8 milje netto. U Italiji su jako velika davanja imao je 7 brutto
  • crophantom
    2.6k
    Nego, jel mi stignemo prodati nekoga od veznjaka jos?
    Misic, Alžirac, Villar, Ljubo, Zajc, Stojke, Soldo, Mudrazija. Pa da igramo 70 utakmica, malo ih je previše.
  • hardek
    7.8k
    Na kraju će ispast viškovi baš ovi koji su došli prije Bobana. Soldo i Mudri
  • Cosimo
    52

Soldo je po svemu dosad viđenom 1/1 zamjena za Ljubičića u ovoj raspodjeli snaga.
    Mudri je atipičan igrač za ovaj vezni red, i nekako sam više očekiva da će ga se stavljati na desnokrilnu poziciju.
    U svakom slučaju njihove minute su bliže groblju, nego su minute Zajcu i Villaru, takozvanim Bobanovima.
  • dbut
    130
    Na poluvrijemenu u Varazdinu
    Kova: Decki potrebna mi je 6tica, dajte da razjebemo Bobana!
    Misic: Hold my beer
  • Zagi
    13.7k
    Zaboravite na micanje Mišića iz prvih 11.
    Ako su svi zdravi, on i Bennacer će igrati u prvih 11. Tko će od njih na 6, a tko na 8 pitanje je za trenera.
    Obojica mogu igrati obje role, jako dobro.

Pitanje je samo tko će biti treći vezni.
  • Roky
    46
    Zapravo idealan spoj u formaciji 4-2-3-1 su Misic i Bennacer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.