• Crni86
    23.8k
    ja sam procito 4 sad ujutro po portalima.

Po meni ova klauzula se ne bi ni ugurala da ne postoji opcija ostanka, a na nju je trebao pristat i sam igrac koji di je dobar sa Zvonom. Na dugom je stapu - ali mozda je reko zelim u Zvonin projekt, zelim bid lider i vratit se top nogometu pa cu igrat za 1,5 milja.

Upitno je i kako funkcionira ta otkupna. Da li se igrac i klub odmah dogovaraju oko uvjeta, pa je taj ugovor slozen i na dinamu je da uplati lovu te aktivira klauzulu ili tek kad se aktivira klauzula se krece u pregovore.

dodaj u kontekst belje ove sezone, da smo doveli jos 19 igraca na koje se trebao potrosit novac, a ne igras ligu prvaka niti si prvak svoje drzave.

Naravno da igrac ne moze ocekivat placu kao u milanu, ali s dobrim bonusima za kvalifikaciju u lp i ostalim bonusima, vjerujem da mu se moze ponuditi itekako dobra placa koja bi svakako bila blizu 2 milje - kljucno je da bonusi budu vezani uz ono sto i nama trigerira prihod (kao sto je lp, pa izvoli igrajmo ligu prvaka pa ces imat 1,5 milja llace, inace jbga mi nismo zaradili a ti imas placu 750k)
  • Cosimo
    69

Zato i kažem, nije realističan nimalo njegov duži ostanak u Dinamu.
    Dinamu bi valjalo da se naplati na toj potencijalnoj odšteti, a u najgorem slučaju da na jednu sezonu dobije igrača koji je iznad kategorije.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Zakaj je tak puno ispisanih stranica od jučer? Kaj smo doveli neko pojačanje?
  • Noel
    23.9k
    Bennacer i da ostane samo godinu dana i odigra top razinu svog nogometa donijet će Dinamu enormno puno. Ljudi koji prate općenito i temeljito europski nogomet su svjesni kakav je Bennacer igrač. U jednom trenutku možda i nabolji veznjak Seria A. Kad je Milan bio prvak on je bio među najboljim igračima te ekipe. U Ligi prvaka godinu poslje je bio važna karika Milana koji je došao do polufinala. U Marseillu bio odličan ovo proljeće.. Čovjek ima samo 27 godina.

Ovo je top klasa igrača, jako blizu onih najboljih na svijetu. Nestvarno je kakvog igrača smo doveli, pa makar i na godinu dana.
  • deda
    47.8k
    Ma nesanica ubila Zonaše. :kiss:
  • Crusades
    25.5k
    Nema kod Bobana spavanja kad je Dinamo u pitanju.deda

Pa je to odlučio prenijet i na nas.

Tko objavljuje transfer u 1 ujutro!?? :cool:
  • Time
    1.8k
    Zašto imam jeben osjecaj da ce u nekoj trampi sljedece ljeto Bennacer nazad u Milan,a Modric u Dinamo.
  • BBB Mataa998
    2.9k
    Nakon sto smo doveli dosta domacih igraca,nakon sto su nam skolu preuzeli Capellas i pomocnici,nadje se jedan dezurni pljuvac na facebook-u da nam objasni svoju zabrinutost kako smo doveli igraca iz Serie A sto znaci da odstupamo od naseg vidjenja i poimanja nogometne igre a okrecemo se Catenaccio nogometu. Sad mu je mnogo jasnije sto je znacilo da je Stojkovic divlji igrac. Nemamo vise fantaziste samo defenzivci :lol: :lol: :lol:
  • Mr Anderson
    21.5k
    I jel ga se može prijaviti za EL? Dobijam oprečne informacije.
  • vjeko1701
    28.3k
    Pa vjerojatno nije. Al nek on odradi ovu sezonu vrhunski, još ako na ljeto okrenemo neki profit na odšteti, super. Više od toga ne očekujem. S druge strane ako će biti, nitko sretniji od mene.
  • PetkoDaniOršaGol
    1.1k
    Još je 14 sati i dvije minute do kraja današnjeg dana...
  • Mr Anderson
    21.5k
    Zašto imam jeben osjecaj da ce u nekoj trampi sljedece ljeto Bennacer nazad u Milan,a Modric u Dinamo.Time

Sačuvaj Bože.
  • Crusades
    25.5k
    ne možemo, ima Ničotin članak gdje je objašnjeno
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ma nesanica ubila Zonaše.deda

Hahaha...baš si mislim...jeli radi netko u ovoj državi?
  • vjeko1701
    28.3k
    jeli radi netko u ovoj državi?Mr Anderson

Imigranti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.