• don
    17.4k
    jedna sa twittera:

"From AC Milan to Dinamo Zagreb on loan? Milan fans should be asking how a key midfielder is allowed to walk like this"

:cool:
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Život fakat ponekad ima jebeni smisao za humor

20250905-085513-COLLAGE.jpg
  • javolimtebejako
    3.8k
    ekipa koja je bila budna sinoc do obavijesti nije ni zaspala do 6 ujutro :rofl:
  • nwankwo646
    982
    Otkupna cijena bi mogla bit bar 8 mil, a koje je Zvone odlučija pljunuti, jer nema zajebancije!
  • Kumerle
    2.1k

Piše da je to samo za kvale i playoff...
  • vjeko1701
    21.6k
    Što se tiće ostanka, ako osvojimo HNL i na ljeto uđemo u LP, mogu vidjet i da ostane. Al to su brige za neko drugo vrijeme. Neka sada samo bude zdrav i neka podere jesenski dio lige pa će se za dalje vidjeti.
  • rokikaciga
    8.3k
    Ne znam samo kaj bu s placom ako se odlucimo da ga zadrzimo. Mi se niti priblizit nemozemo njegovim 7 milja eura. Jedino da mu se obeca % od profita od buduce prodaje il kaj vec
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Probudim se ,umijem se toplom vodom, sjednem u auto, lagani petak na jobu i čitanje Zone, kad majstor na radiju kaže jedna vesela vijest za navijače Dinama, reko šta je sad da bilo kakav medij kaže vesela vijest, kad je reko Bennacer u Dinamu u pol 8 ujutro ,došlo mi da se vratim kući i ponovo umijem hladnom vodom.
  • penetrisac
    295
    Treba se skupit i neki ludi doček napravit...ajmo ekipa ne dolazi ovakav igrač baš svaki dan
  • Mikina lijeva kopačka
    457
    Kaže Lukica, ako može Olmo preporučivati ljudima Dinamo mogu i ja.nemapredaje

Ma je kurac. Da je htio, došao bi on tu. Olmo je gospon čovjek za njega.

Igrač kojeg je otpisao trener Max Allegri odlazi u hrvatski klub kojeg vodi Zvonimir Boban. On je s Bennacerom razvio snažnu povezanost dok su zajedno bili u Milanu", piše Gazzetta
  • crophantom
    2.6k
    ovo kad čujem odmah mi pozli :D kakav doček, dobit ce ovacije ako bude dobar, ne moramo glumiti te fore.
  • Šteco
    1.3k
    Piše da je to samo za kvale i playoff...Kumerle

Tako je.
  • rokikaciga
    8.3k
    Godinama i godinama smo se cudili kako tamo neki Olympiacosi dovode jaca i bolja pojacanja od nas a uvijek smo tu negdje bili u Europi...sad napokon prelazimo i tu barijeru , vjerujte da ce ovo odjeknut u nogometnom svijetu. Ovo je tek pocetak i zapravo nismo toga niti svjesni. Igracima kojima Dinamo nije bio na mapi su sad stavili Dinamo u kategoriju "mozda" , a kad ih Zvone nazove to ce biti decidirano "da".

Kolegicama sam rekao da mi nije dignut zbog njih vec zbog Dinama. Cisto da me ne prijave na HR
  • don
    17.4k
    a zamislite kako se sad minja percepcija novih igrača prema Dinamu, i onih koji su došli a i oni koji tek tribaju doć.
  • Doktor Kunić
    5.8k
    neki će reć da je modrić ovdje odigrao veliku ulogu :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.