• Jay
    3.2k

Identično, brate.
    Cijelo vrijeme mislim da i dalje sanjam, bolesno
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    ali, kaj ćemo sad dovoditi igrače klubova koje tamburamo u lig prvaka?!Sajla

Kaj je onda slijedeće? Lijevo krilo iz Predavca? :chin:

Želim da ima utjecaj na ekipu kak je imal Žuti dok je u toj dobi došel, a da ne ispadne "porculanski" kak Nowotny ili "rehabilitiran" kak Rog :pray:

Okruglih 100 propuštenih tekmi i 545 dana van stroja u zadnjih 5 sezona prema TMu ipak pozivaju na oprez.
  • Maximo
    976
    Zvone ostani!!
  • San Lorenzo
    23.8k
    Dobro jutro, jesam šta propustio?
  • Crni86
    23.8k
    Ako je pravo otkupa na kraju sezone stavljeno u ugovor, sta nije da se onda vec igrac i klub morali dogovoriti oko uvjeta te dinamo u ovom slucaju samo aktivira klauzulu i Bennacer je nas igrac?

Al ljudi moji kakva je ovo bombetina, probudit se i ovo vdijet. Ne realno… mislio sam da nam je neko hakiro profil na fejsu
  • Heisenberg1986
    557
    Odem spavati ranije prvi put nakon dugo vremena i onda ovo.

Zvoneeeee doktore!!!
  • IvanPerić1945
    388
    Taman za nokaut fazu
  • scarface
    427
    Isusati dragi moj Bože, što je ovo??? ŠTA JE OVO? ::fire: :strong:

Kakvo buđenje, uvijek prvo na zonu i iskoči mi ova vijest...pa bok te mazo...drhtim, a nije od seksa!
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Zamislite kako je teklo skautiranje. Šokota ga je primjetio, predložio Dabcu pa su prvo gledali statistike (jer Zvone to voli), malo su prevrtjeli videe i onda je to išlo Capellasu. Nakon što su postigli koncenzus je otišlo Bobanu, a on njima: "Ma kaj se tresete, dajte da ga zvrcnem!". Deal done, here we go!

P.S. Čuo sam da je navodno Leão nesretan kaj ne igra Europu, a nama treba lijevo krilo. Možda Zvone kaj kuha! :blush:
  • Laugreano
    6k
    Stalno pogledavam datum da nije slučajno 1.4.
  • Cosimo
    69
    Bennacer je bio jedno od prvih pojačanja onog Milana kojeg je slagao Zvone sa Maldinijem, a srž tog Milana (iz toga prijelaznog roka) je par godina nakon nenadano osvojila Scudetto.
    Razmumijem konekciju, razumijem bliskost njih dvojice.
    Razumijem i da Ismael radije prihvaća Dinamo nego Trabzonspor ili klub sličnog profila.
    NIKAKO ne razumijem financijski aspekt koji je vezan uz možebitni otkup i nastavak te suradnje.
    Bennacer u Milanu prima koliko su 3 Petkovića i dvi Pjace zajedno primali u Dinamu.
    NIKAKO ne razumijem ni tajming, obzirom da propušta priliku europskog nastupa.
    A DONEKLE razumijem da takvog igrača, ako je ponuđen, ne propuštaš, makar to značilo da si konkurenciju nepodnošljivo zaoštrio za nekolicinu igrača (čitaj: Soldo, Mudri).
  • austrijanac
    13.2k
    Da li je ovo najskuplji igrač koji je ikad došao u HNL po TMu?
    @Krizy ajde razbudi taj svoj statistički um
  • penetrisac
    497
    UEFA dozvoljava da se registriraju maksimalno dva nova igrača na Listu A čak i nakon isteka roka — ako to učine do 24:00 CET dan prije prvog kvalifikacijskog/odigranog meča, uz uvjet da je igrač registriran u domaćem savezu.

Da, Dinamo može prijaviti Bennacera, ali samo ako ga registrira prije prve europske utakmice i ako još nisu potrošili pravo na 2 dodatna igrača na Listi A.
    • Ako je to pravo već iskorišteno – onda više nema mjesta, bez obzira na zvučnost transfera.

Bennacer će igrati EUROPU❗️
  • Dinaminjo
    2.4k
    Kada sam vidio notifikaciju, mislio sam da smo vratili Bernauera..
  • badjibadara
    10.5k
    Kada sam vidio notifikaciju, mislio sam da smo vratili Bernauera..Dinaminjo

Ti si dobar, kad nisam mobitel u zid zafitiljio onako krmeljav, misleći da je onaj benhur iz ajduka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.