Maki2
vlatkomarkovic
Ovo valjda samo kod nas ima, ako mmaee nece otic nemos mu nista, ovaj nece igrat opet mu nemos nista. — Goncalo Santos
oko kakvih uvjeta se imaju dogovarati, u ugovoru stoji opcija +1, potpisao je ima da ispostuje, nitko ga nije tjerao da potpise. — Goncalo Santos
Mikic ce zavrsit ko oliveras nastavi li se dresirat s juniorima, ima i on godina a seniora vidio nije, ne znam jel ga to boban nagazio zbog starih grijeha ili do cega je, ali mi s 1 desnim bekom ne mozemo do zime prezivit, ako vec mora netko krpat neg krpa ktc samo da nije ovaj lagani zivkovic. — Goncalo Santos
vjeko1701
Mikic ce zavrsit ko oliveras nastavi li se dresirat s juniorima, ima i on godina a seniora vidio nije — Goncalo Santos
vlatkomarkovic
Dok ja ove stvari ne čujem od pravih insidera niš ne vjerujem. Osobito da se zna tko je zamjenski desni bek. Da je to Živković ne vjerujem nimalo. — Mali Zeus
OsamŠest
I svira (qurtzu) sad taj stari Pierre
Da, svira još za jedan groš... — prefontaine
Mali Zeus
Ok nazovi ih i pitaj… Tako mi se ne vjerovalo za dosta toga… — vlatkomarkovic
scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.