• Marcinko
    793
    Dinamo ima samo dvojicu, Brunu Godu i Sandra Kulenovića, svima ostalimaIvdzo11

Živković i Jakirović su valjda Incognito na popisu, tko je pisao ovaj članak?
  • Omake
    12k

Ispravite me ako griješim. Homegrown igrač je onaj tko provede 3 sezone od 15-21 u nekom klubu
    Posudbe bi se trebale računati kao homegrown sezona,

Valinčić je igrao za kadete, juniore 2 i juniore po sezonu, trebao bi proci
    Soldo juniori 2, juniori, b momčad, dvije posudbe. trebao bi proci
    Živković kadeti 2, kadeti 1, juniori, trebao bi proci
    Goda, kadeti 2, kadeti, juniori, B momčad, trebao bi proci
    Kule, dvije sezone kadeta i 1 seniorska, trebao bi proci

Mudri je od kadeta u NK Zagreb
    Jakir ce biti homegrown cim navrsi 18
  • cibona
    6.2k
    Nejasno je izostavljanje RPG-a s popisa. On je u najmanju ruku jednake kvalitete kao Valinčić, ako ne i bolji... Na desnoj strani trenutno raspolažemo s jednim bekom i krilom i to je zabrinjavajuće. Valinčić je već imao probleme s ozljedama, a Lisica nije kapacitet da cijelu sezonu iznese sam na desnom krilu. Skupo će nas koštati nedovođenje krila...
  • Dinaminjo
    1.6k

Ja sam za vikend gledao da imsmo 10ak homegrown igraca (u ligi)

Ali nisam provjeravao dal imamo 4 klub grown
  • Krulek
    874

Članak izgleda kao pokušaj opravdavanja izostavljanja RPG-a jer je očito dosta navijačkih kritika na učinjeno...
  • blue heart 72
    2.5k
    Da budem kristalno jasan. Apsolutno vjerujem u "novi Dinamo" i smjer ljudi koji ga vode, ali to ne znači da ne vjerujem u svoje oči. Otpisivanje našeg najboljeg beka je po meni jednostavno neshvatljivo. Ok, ako se nisu našli za produljenje ugovora, ali onda brate mili nastavite da se ta suradnja završi kak spada do kraja. Odigraj još ovu sezonu i dragi RPG hvala ti na svemu i sretno dalje. Puno vas je već napisalo sto ak se Moris povrijedi i ne samo to, Moris zna ponekad imati i kardinalno loša rješenja i mogao bi se još malo više opustiti u nedostatku ozbiljne konkurencije.
  • Ludovic IX
    9.7k
    jih dvojica su tu ali i ne moraju biti. Prijavili smo 25 igrača . Isto bi bilo i da smo prijavili 23 bez njih dvojice. Njih dvojica mogu uvijek na b listu.

Nije da nismo pričali o tome da možda neće bit mjesta za nekoga. Pitanje je zašto rpg a ne neko drugi
  • Zagabria
    326
    Na zimu dolazi.
  • grba
    333
    Objavljene cijene paketa ulaznica
  • scooniepenn
    5.5k

A onda definitivno ima smisla. To što smo na desnoj strani do zime na jednom pravom desnom krilu i jednom desnom beku je sasvim OK.
  • IvanS
    364
    Znači još se ne zna pravi razlog za RPG-ovo izostavljanje s popisa ali smo natukli 10 stranica komentara o tome. Strava.

Pričekajmo službenu objavu pa onda možemo komentirati. I kritizirati i što već...
  • Krizy
    60.9k
    U slučaju da Valinčić ne igra, postoji opcija zaigrati 3-4-2-1 s Ljubičićem desno. Pogotovo protiv jačih protivnika.

On je u toj ulozi bio fantastičan u Kölnu.
    Čisto navodim kao moguću dodatnu opciju.

Npr.

Nevistić - McKenna, Galešić, Domínguez - Ljubičić, Mišić, Villar, Pérez Vinlöf - Stojković, Vidović - Beljo
  • miro
    7.4k
    E, al mi igramo 433 :razz:
  • rokikaciga
    5.3k
    Ako Valincic ne igra onda ce igrat Mikic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet