• Efes Pilsen
    12.6k
    To bez sazetaka nije ni imalo smisla kao ni guranje "moderatora" Valentine.
  • Gelipter
    4.3k
    donekle se slažem. Jedno me zanima hoće li na isti način kao i dosad onda funkcionirati i Studio HNL, ali vjerojatno hoće jer su drugi gosti i format ipak, a i publika se donekle razlikuje.
    Ovo je neki povratak korijenima, reklo bi se. Jedino ću Zizija morati probaviti u ovoj postavi.
  • ivosivo
    241
    Kvasina udara po mitomanima kod Denisa u podcastu
  • Sibirski plavac
    5.9k
    Zoki mitomančina danas u podcastu s Olivarijem rekao da Hajduk kreće na najveći all in dosad. Da nijedan Jakobušićev all in nije bio kao što će ovaj sad bit.
  • Omake
    12k
    stvarno Olivari nisko pao ako se pojavljuje u eteru s takvima.
  • Blueshadow86
    4k
    Navodno će se uskoro ponovno pokrenuti podcast Utakmicu po utakmicu u kojem će biti ekipa: Ljubo, Pukšar, Zizi i KecmanGelipter

Volio bih umjesto Zizija i Kecmana gledati, recimo, Vladu Bobana i još nekoga. Razumije se, nije pristran, a ima i onu dozu humora. Bio mi je uvijek dobar i zanimljiv kad bi uletio u emisiju zbog nečijeg odsustva. Zizi je tovarski uvlakač, a Kecman ne može smisliti Dinamo. Njih dvojicu bi izbacio, ne iz emisije, nego iz države.
  • Sibirski plavac
    5.9k
    Ma to ih je Denis pozvao u svoj podcast da se kao sučele, a na kraju ispao dosadnjikav podcast gdje su se ispričali u mirnom tonu o nogometu, kuhanju i ostalim sitnicama. Netko u komentarima napisao "da je ovo bila nogometna utakmica publika bi tražila povrat novca nakon ovakvog nastupa". :rofl:

Nakon toga je bio live Zokija i Kvasine. Kvasina kao i inače izdominirao starkelju. Na kratko se uključio i onaj pacijent Prgavi, ali je izašao nakon 5 minuta jer Kvasina nije htio s njim raspravljat.

Uglavnom, mitoman stari najavljuje najveći all in dosad, nama predviđa još jednu godinu bez titule i "7 gladnih godina", kmeči o krađama protiv njih itd.

Cirkus.
  • vjeko1701
    18.2k
    nama predviđa još jednu godinu bez titule i "7 gladnih godina"Sibirski plavac

Mene zanima kako mu se više da. Kužim ja da je on internet klaun i na tome gradi neko "ime". Al i klaun ima neke granice preko koji neće ići. Ovaj ne da je teška klaunčina pred drugima nego ga i puno njegovih sprda. Ne znam koje pare bi trebao dobivati da od sebe radim toliku tešku sprdačinu i da konstantno sam sebe silim izgovarati takva glupava sranja koja puše samo najretardiraniji.
  • ElDorado
    5.7k
    Zanimljivo s Olivarijem je bio jako miran i pitom i sve mu povlađivao. Baš tenkre.
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Cijela "podcast scena" je uništena s tim Talijanom ( kakvo je to jebeno prezime?). Kužim ja malo gledanost, nekad treba netko glumit malo zajebanta, klauna, ali nema više jebene emisije da se on ne uključi. Općenito sam skužio da magarad ne zna pričat o nogometu. Vidi se I po podcastima i internet komentarima, opće ne se govori o sad nekoj taktici, sportskoj politici itd, nego samo neke glupe djetinjaste fore, komentiraju Čedine frizure i ženu mu i komentari na razini "vidite da može bit samo jedan crni u ekipi". Jebote koje su to budale sve skupa
  • Sibirski plavac
    5.9k
    Mene zanima kako mu se više da.vjeko1701

Skužio je da sa svojim pizdarijama u podcastima privlači gledatelje i jebiga, "slava" udari u glavu. Nedavno se u jednom podcastu pohvalio da ga je u Splitu na plaži zaustavio neki bračni par i da su mu rekli kako ga obožavaju gledat u podcastima te su tražili sliku s njim. Zvuči kao mitomanska priča, ali Denis je rekao da je priča istinita jer je bio s njim tako da, ko će ga znat što je istina. Lik navija za jedan od dva najveća kluba, znači ima i dosta fanova i jebiga, popularnost mu se digla.
    Nije slučajno da Riječki i Osječki podcasteri ne privlače toliko gledanosti, pod 1- jer nemaju toliki reach s obzirom da im klubovi imaju manje navijača i pod 2- ne govore pizdarije kao ovaj.

Prgavi je vrlo blizu Zokiju po izgovorenim pizdarijama. Onaj Puba je čak najrealniji. On i Štorija. Sad se odnedavno u tim podcastima pojavio i jedan novi pacijent, neki HŽV Siempre. Vrlo je blizu Zokiju i Prgavcu po izgovorenim glupostima.

Nažalost, dečki s 8 24 i Denis su si dobri s navedenima i oni su jedan od razloga zašto se magareće podcastere toliko populariziralo. Rijetko ih sprdaju, a kad magarad napada Dinamo šute ko pizde. Kvasina je izuzetak u tome, i svaka mu čast. Onaj Didan Vidan također nekad zna trollat magarce kak spada, iako ih i on redovno ugošćuje u podcastu.
  • vjeko1701
    18.2k
    A svakome njegovo. Meni osobno j*beš slavu di si poznat kao školski primjer klauna al eto, ima nas svakakvih.
  • Goncalo Santos
    693
    Svaka cast vama sta mozete gledati zokija, ja pokusam zbog kvasine, al cim ovaj mitoman progovori pocnem se trest i ugasim.
  • Alack Sinner
    15
    Zato je dobro da je napokon Zona pokrenula podcast. Već sad prvi podcast ima više pregleda od te Denisove klaunijade.
  • Jaro
    10.7k
    vi se čudite ovima, a daleko najveća zvijezda podkasta (kao gost doduše) je jebeni pijandura Obilinović. Klinci al bome i oni stariji ponavljaju njegove "fore" i kako je tip kralj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.