• Logistika
    1.5k
    Najjace bi bilo da ih se utopi u hrpi proglasa. I onda vise niti jedan nece imati smisla. Svaki klub nakon svakog kola da stavi jedan screen i proglas
  • Zagi
    11.4k
    Bruno Marić je bio ovaka i onakav ali je štitio suce.
    Zato su i vodili kampanju protiv njega.

Tužno je gledati naš klub kako zadnjih 5 godina u ovoj političkoj igri stoji po strani jer se oni nebi šteli mešat.

Ishod: sve gore i gore sranje.
  • Pacho
    4.6k

Cetnicko-mafijaska izdrkotina prije sezone najavi maltretiranje sudaca, a sada iz kola u kolo to i rade, a ovi sute kao picke. Cijela liga je taoc tih terorista.
  • Crni86
    14.9k
    cijela liga je taoc ovog nesposobnog saveza.

Ovo je samo jedno od podrucja.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Hahahahah ima pivu od mene admin prve stranice koja objavi ovo.
  • Jurki
    19.3k
    A picke iz HNS-a ce izgleda samo sutjeti i dozvoljavati ovo maltretiranje cijelu sezonuPacho

Tužno je gledati naš klub kako zadnjih 5 godina u ovoj političkoj igri stoji po strani jer s oni nebi šteli mešat.Zagi

Svi ste sve rekli, ali ove dve stvari bi definitivno izdvojil kao najbitnije.

Kak ce prvenstvo odmicati, jos ako se mi malo odvojimo, a ne dovoljno.. problemi budu samo eskalirali.. evo prvog njihovog kiksa vec se broje pogresno dosuđeni korneri ili aut.
    Kak je vec neko napisal.. svako komentiranje suđenja bi kaznjaval sa po 500 tisuca eura.. pa komentiraj kak hoces.
    Ajde picke, ako mozete kaznjavati za svaku baklju, kaznjavajte i za komentiranje suđenja.
    Ova liga se sve vise i vise pretvara u mocvaru i septicku jamu u kojoj nitko nemre biti cist.
  • plavi72
    1.7k
    Koliko su njihove laži su besmislene svi znamo(ali pritisak se ostvaruje i pravi)sjetite se njihovog Karlogana kad je govorio kako ga suđenje podsjeća na bivšu ligu?!
    A svi stariji znaju da su bili povlašteni da je zločinac(na svim svjetskim popisima je među 10 najvećih zločinaca na svijetu) navijao za njih oteli su nam prvenstvo 1979.jer se otvarao stadion i Mediteranske igre bile te godine,Šibenki jako slično bilo,kako će domaćin ZOI izgubiti u finalu i ne biti prvak(mislim na Bosnu i 1983.)
    Jadni su,ali pritisak se pravi,pravi i imamo suđenju u VŽ,krađu ,a mi svi,trebali smo povesti 3-0,nije stao Mišić,nije ovo,nije ono...sve u redu,ali njihov 1.gol nije regularan,a naš je čist poništen to su činjenice.
    Još pogledam snimak(a što mi to treba),poslije kraja svi u terenu,Rebić,Rakitić...
  • dmil
    966
    HNS i HDZovi uhljebi u njemu su pocetak i kraj svih problema u ovoj ligi, dok se tamo ne krene cistiti nista se nece promjeniti.

Klubove se treba kaznjavati za ovakvo kmecanje po drustvenim mrezama. Suđenje se moze propitkivati i ulagati zalbe, ali ne na ovakav nacin da steti ugledu cijele lige, pa i sigurnosti sudaca.
  • Crni86
    14.9k
    plavi agent objavio na ig :rofl:
  • crophantom
    1.9k
    Jesu objavili gif Livaje na Radeljicu?
  • nwankwo646
    757
    Ja da sam sudac bih sam reka, ok ja više neću suditi u ovakvim uvjetima. Ne znam zašto suci sada ne reagiraju, pa njima se stvara pritisak i šteta.
  • noezg
    26
    Još im Plenki i HDZ donirao 2 milje naših novaca. Kakva sramota od vlade i države.
  • Crni86
    14.9k
    slicno kao u grckoj kad je nastalo sranje…
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Planira li naš klub konačno nešto? Izgubit ćemo dole ako nam pošalju opet nekog na zadatku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet