• Kristijan992
    617
    Koja su oni šuga hrvatskog nogometa
  • Pacho
    4.6k

Daj screenshot. Sad mi trebamo odmah javno zahtjevati strane suce za derbi.
  • Crni86
    14.9k
    sninka radeljica
  • Keyser Soze
    15.9k

Ako smije ovako
  • Paggini
    67.7k
    Ali postižu kontraefekt, kad cmoljiš stalno, nitko te više ne shvaća ozbiljno. Nije da smo ih i prije shvaćali, ali ovo je baš postalo komično.

Ako hoćeš promjene, napravi proglas kao prije dvije godine kad ste tražili strane suce i dobili ih za derbije.

I izgubili sve tri utakmice.
  • chago13
    237
    faul Livaje na Radeljiću nisu stavili... Još jače gaženje
  • Pacho
    4.6k

Jel ima netko gif toga?
  • bbb medimurje
    4.4k
    Ovo stvarno vise nije normalno
    Doslo protiv svakog suca imaju nesto
    Zakaj ne objave greske njima u korist?
  • Crni86
    14.9k
    pa njima ni nije interes da nesto promjene.

Njima je interes da se sudi kako oni zele. Ovo je cisti primjer pritiska. I sad krece pritisak na Bela i sve ostale, pa kad se desi iduca takva situacija svaki sudac ce u glavi si rec - ne treba mi da me ovi prcaju u mozak, ne trebaju mi prijetnje i sl. dat cu karton i gotovo ili dat cu penal i gotovo

Ista stvar je sa pavlesicem i onim videom. To je pribijanje na stup srama i cekaju da njihovi navijaci krenu sa uvredama, prijetnjama i sl. Normalno da ce svaki iduci sudac sudit kako god oni zele… Zajebi i 300,400 eura i sve, cuvas zivu glavu i normalan zivot

Svaka rubna situacija bit ce sudena u njihovu korist, ali bas svaka.
  • Ritam Ulice
    1.9k
    to im treba u komentare zakeljit.. jebena smeca licemjerna
  • Pacho
    4.6k
    A picke iz HNS-a ce izgleda samo sutjeti i dozvoljavati ovo maltretiranje cijelu sezonu.

Ovo je odlicno. Treba jos par takvih pa dijeliti posvuda.
  • Omake
    12k
    Tovarska toksična, miopično-licemjerna percepcija suđenja se ove sezone prelila s publike na sam klub i ljude koji njim upravljaju. Točno to pokazuju ove objave. Kada im sudi Bel imaju 9 pobjeda i 4 nerješena na Poljudu, 6 penala za njih i 3 crvena za protivnike. Oni neće stati dok najgori debili među njihovim navijačima poput onog debila Prgavog ili onog rasista Zokija ne prestanu o tom pričati. Uvijek postoji vanjski neprijatelj i on je glavni uzrok neuspjeha. A ja ne vidim načina kako su im suci nabili 20tak milijuna duga ili ih spriječili da 15 godina ne uđu u Europu. Što takve objave nisu imali protiv Zire ili Dinama iz Tirane? Jer bi UEFA uzvratila "čestitkom". Tako bi i HNS da ima muda, kao što imaju druge lige. Lani je Nottingham Forrest popušio kaznu od 750 tisuća funti jer su sa službenog twitter profila ismijavali VAR protokol. Ukupno se svake godine u Prem League uplati između 1 i 2 milijun funti na kazne radi komentiranja suđenja. Plesni ih par puta tamo gdje su najmekši, i vrlo brzo će žačepit maloumnu labrnju.
  • Crni86
    14.9k
    HNS-a ce izgleda samo sutjeti i dozvoljavati ovo maltretiranje cijelu sezonuPacho

Tu problem pocinje i zavrsava.

I tu se vracamo na ono da hns odabere svoje suce i onda ne stoji iza njih. Ne treba stajat iza njih kada grijese i stiti ih. Mora stajati iza njih kad su meta ocitih napada kao i cijela sudacka organizacija.

Ako si stao iza ove sudacke organizacije prije koji dan, pa onda ju zastiti skupa sa sucima.

Kao decki dobri ste, #familly. Al kad vam krenu sve po spisku nas nema. Snadite se.
  • criticus
    4.8k
    Gerilski marketing na tovarskim socijalnim mrežama dobiva novu granu zvanu Gerilsko selektivno komentiranje suđenja. Aviokarte.hr će se osjetit ugroženima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet