• Ritam Ulice
    1.8k
    kaj pricas ti? Gledmao istu tekmu??
  • El Madrigal
    585
    Evo jel idu jebanja na Zoni!? Sad ce miševi....
    Da nije dobro nije, ali kukate i plačete kao pi....
  • hardek
    5.9k
    Vidjelo se iz aviona, apsolutno nedopustiv ulazak u drugo poluvrijeme okrenuo utakmicu.

Hoxhi raskid ugovora i poslat ga u Hull kod Jakira
  • KristijanHR
    179
    Kako mogu biti toliko različita dva poluvremena, KAKOO??
  • mrgud
    515
    Treba pljeskati,Varaždin održao nam lekciju 2 poluvrijeme,vrijede manje od 5 milja
  • Cif
    440
    kaj i ti si prirodno cijepljen od realnosti??
  • ElDorado
    5.7k
    Glavni problemje kaj Mišić strašno pada u drugom poluvremenu i nama se igra raspada
  • cibona
    6.1k
    Srećom prijelazni rok još nije gotov. Potrebna su nam dva krila, trenutno imamo samo jedno pravo, Lisicu. Hoxhu ne računam kao ozbiljnu opciju, a Vidoviću to nije prirodna pozicija.
  • Neznam
    55
    Ajde ajde, bit ce to dobro oscilacije su normalna stvar, nema potrebe odma udarat po svima
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Decki moji mi smo uložili skoro 20 milijuna eura u ovu momcad, i nama je Arber Hoxha prva opcija s klupe.

Druga stvar, moze Perez Vinlof bit u top 20 najtalentiranijih na svijetu kad se mi postavljamo kao da Varazdinu igra hibrid Arona Lennona i Balea na krilu.
    Decko odigra vrlo vrlo dobre dvije utakmice prva dva kola i nakon toga zacementiran na klupu.

Prvi minus osobno Kovacevicu, 1:1 protiv Varazdina idemo klasika napadac za napadaca, krilo za krilo.
  • Nolifer
    12.5k
    Mudražija ozljeđen ili? Zakaj danas nije dobio minutažu?
  • rioda
    10.1k
    Ovaj komentar nema veze s rezultatom i golom. Odnosi se na Hoxhu za kojeg ja ne mogu vjerovati da je PRVA zamjena u ovoj ekipi. Čovjek je cijepljen od nogometa, ne znam jednostavno što ljudi u njemu vide.
  • DinoLeonix
    1.9k
    Samo da ispratimo ovaj prodor Hoxhe. :lol:
    Salu na stranu. Lisica i Valincic debelo ispod razine danas. Goda ofanzivno igrač manje. Hoxha kako god da okreneš igrač manje. Šteta, bas treba naći uzrok našeg pada nakon 45e minute
  • nwankwo646
    748
    Stojković neće biti igrač dok god gubi koncentraciju na gestikulacije i pljeskanje, a ne na pospremanje zicera za pobjedu!
  • E46
    1.8k
    Nevistic je bio osloboden tjelesnog jebes mi sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.