• Goncalo Santos
    621
    Stojkovic opet carini loptu, oce na silu zabiti da se pokaze, stalno trazi loptu u noge, ja bi ga vadio van.
  • Crni86
    14.7k
    Ovo danas izgleda bas rutinski. Reko bi da imamo samo malo problema sa travnjakom. Misko i mckenna ko da ih jebe procjena kako ce lopta po travi ic. Misko seprtljav s loptom, a mckenna dvije kratke u predaji.

Lija top gol. Ima on sljucu finu samo zicere da popravi realizaciju, nadam se da nakon ovog ide sve jos lakse.

Sergi je brz kao munja!

Stojke mi za klupu danas, previse price, glup zuti makar ga kuzim, nepotrebno dobit za to zuti u 20. min. Vida isto tako nista osim onog pokusaja jednog.
  • KristijanHR
    178
    Ajmo spojit dva dobra poluvremena..
  • Paggini
    67.3k
    Ali koje poluvrijeme Misica, imao je par glupih Misicevskih gubljenja, ali manijakalno igra, kao preporođen otkad su otisli senatori, ide se i njemu na svjetsko.

Desna strana s Lisicom i Valincicom jako dobro funkcionira, sve top. Stojkovića bih vadio van, visi mi svaki duel da ce dobit drugi zuti
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Evo ovako, samo cu kratko.. Ova razina je sezona bez poraza, hvala.
  • mlinchica
    3.8k
    Mi smo u laganoj ekstazi!
    McK da je ono zabio, kakva bi to golčina bila
    Goda je brz, Goda sve čisti
    Gabi igra najbolju tekmu do sada
    Kako je Sergi doletio spasiti, dajte gif tog naleta
    Ali Bože dragi, kako Miške igra ovu sezonu :starstruck:
  • CastAway1986
    3.9k
    Odlično prvo poluvrijeme..Treba Villara brzo u igru jer Stojke ima žuti
  • emilperska
    11.5k
    Moram to reć, pod cijenu bana..

Stojković je naš nogometno najgluplji igrač ikada. Ne znam kakav je van terena, ali nogometno je glup, blago receno neinteligentan.

Ne sjecam se igraca s takvim talentom, minutazom, voljom, fizikalijama, a da mu je nogometna inteligencija zaostajala za ostalim segmentima. Jednostavno čovjek je nogometno glup, nesazrio, neda se krstit, preodgojit. Stalno mase rukama, glumi, proziva.

Ukratko, ne sviđa mi se to baš nimalo.
  • Jay
    2.6k
    Mišić uporan kao indijci u inboxu starlete
  • Fatos Beqiraj
    54
    Villar/Mudrazija umisto Stojkovica da ne popije drugi zuti. A sa ovakvim sudcom kao danas mogao bi iz neke gluposti dobiti
  • Crni86
    14.7k
    spojili ih vec protiv istre
  • hb1
    165
    Bas to, koja lik rjesenja nudi neočekivana a toliko dobra, nemoguce, bas totalna razlika od prosle sezone
  • đole
    476
    što bi se reklo “divlji igrač”
  • Goncalo Santos
    621
    Danas samo sto ranije zamjene obaviti da ih pritisnemo sto jace, varela, villar i kule unutra.
  • Dadox
    873
    Prije tekme sam reko da Lisica,ako danas niš ne napravi na idućoj mora s klupe krenut.Gol i ona lopta u peterac za mene dost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.