• Goncalo Santos
    637
    Od svih ovih ponuda vjerujem da su jedino stvarno zainteresirani rijeka, osijek i sarajevo. Ove ostale unosne ponude iz azije i liga petica cisto sumnjam, vjerojatno menadzer placa clanke da se stvori privid da se otimaju za njega i da se nije prevario sto je otisao iz Dinama.

U konacnici kad potpise za rijeku i bude igrao za 200k plafon bit ce da je to zbog repstacije, da je imao ikoju financijski bolju ponudu otisao bi tamo, a da mu je do reprezentacije kao sto se predstavlja, ostao bi u Dinamu za puno bolje uvjete.

Previse se forsira taj narativ da je on neko provjereno ime u ligama petice buduci da se nije nametnuo niti zadrzao nigdje osim rijeke i Dinama.
  • NKDZ86
    5.6k
    još će se oprostit od nogometa koliko je bez kluba :lol:
  • Droljo
    20.7k

Ja na njegovom mjestu nebi sekunde razmišljao i otišo sa dečkima na more vozat se gliserom...
  • Mlađi referent
    14.1k
    Bacio sam prvi put oko na Jakirov Hull, ponovno će teško stradati, 4:1 i ostalo je 5 minuta do kraja.

Strašno kako neozbiljno igraju obranu, baš su gadno ranjivi preko bokova. 12 komada su primili u četiri tekme.
  • ljmaric
    64
    4:2 na kraju. Mislim da Hull ima onu restrikciju i ne smiju nikog dovoditi ove godine. Teško će biti Jakiru i ekipi oko njega s ovim rosterom i bez pojačanja
  • hardek
    5.9k
    Teško je Jakiru išta predbaciti, sumnjam da bi išao tamo da je znao da će imati restrikciju na transfere
  • ljmaric
    64
    Zašto ne? Nikad ne znaš, neka izdrži par mjeseci dobro dođe za CV i kao iskustvo vjerujem. A i pitanje je kakve su ambicije Hulla ove sezone. Prošle su skoro ispali
  • rokikaciga
    5.1k
    Bit ce cudo ako ne ispadnu
  • Facke
    6.6k
    Dobil bu Jakir brzo pedalu u Hullu. Onaj vlasnik turcin nema strplenja a uz to je dovel klub u financijske probleme.
  • rokikaciga
    5.1k
    Ovo je predikcija Opte

Donji dom je predikcija za Hull...izbjegavanje ispadanja je realnost, ako ne ispadnu po meni je Jakir svoje odradio s ovom krnjom ekipom

championship-predictions-2025-26-opta-supercomputer-1536x987.jpeg
  • Zagreb1992
    2.6k
    Jakić zabio za Augsburg za 1-3
  • Pacho
    4.5k
    Petko opet zabio. U 95. za 1-1
  • CastAway1986
    3.9k
    Igračina naša :heart:
  • Pacho
    4.5k
    Ulazi Baturina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.