• Eduardo
    24.8k
    prodaja Gvardiola i kupnja svedana potez velemajstora.flexXy

Ovaj 'velemajstor' me baš u ovom kontekstu nakon sinoć opako podsjeća na nekoga...
  • Dudu
    2.6k
    Svi govore o mladom stoperu a lik ima 24 godineflexXy

Isto sam i ja pomislio, dok nisam skontao da je moje godište.. Pa onda u fazonu, da da, mlad je još haha
  • Neki tip
    21.3k
    Ovaj 'velemajstor' me baš u ovom kontekstu nakon sinoć opako podsjeća na nekoga...Eduardo

Prilično sam siguran da nije slučajno. :)

@flexXy bacio malo sarkazma..
  • Nolifer
    11.9k
    A nek mu je sa srećom. Kad skuži di je došel, otišel bu glavom bez obzira... opet ona politika kluba; naši odlaze, panjevi dolaze.. (valjda ovaj nije panj)
  • Krizy
    58.8k
    Prati ga 110 tisuća ljudi pa eto da zabilježimo i ovo:
    urjxmepsdg7l9mme.jpg
    https://www.transfermarkt.com/danilho-doekhi/profil/spieler/387047
  • marcio amoroso
    43.1k
    Još jedan stoper?
  • BBB Sibenik
    6k
    Imas sad 4 stopera teophila , danca , perica , gvardiola. Ovaj ti moze otic do zime najkasnije na ljeto u Leipzig , Leskovic vjecno ozljeden. Ako ti se netko ozljedi od ovih opet si tanak sa jednim pravim stoperom
  • NB86
    16.9k
    Prica je i da se zele rjesit teophila jer ne zeli potpisat na vise od jedne godine, ne sad naravno, na zimu ili ljeto.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Nevjerojatno je da klub nije taj koji inzistira na jednogodišnjem ugovoru u slučaju KTC.
  • deda
    38.3k
    Ček malo, što nije KTC potpisao ugovor na tri godine
  • Dudu
    2.6k
    Ne razumijem ni ja o čemu se priča. Službeno su objavili da je potpisao na tri godine.

"U subotu je postignut dogovor oko svih detalja novog trogodišnjeg ugovora na koji je Kevin Théophile-Catherine stavio svoj potpis te time potvrdio kako će i dalje ostati član plave svlačionice."

https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/kevin-thophile-catherine-potpisao-novi-ugovor

?!
  • Carrasco
    6.3k
    Normalno da je potpisao na tri godine. Pa nećete valjda uzimati u obzir to kad netko kaže da se nešto priča.
  • NB86
    16.9k
    Isprika ja sam mislio da je potpisao opet na jednu, to je barem veliki problem bio prije, nije bila namjera pricat gluposti haha
  • NORTE
    17.2k
    Imas sad 4 stopera teophila , danca , perica , gvardiola. Ovaj ti moze otic do zime najkasnije na ljeto u Leipzig , Leskovic vjecno ozljeden. Ako ti se netko ozljedi od ovih opet si tanak sa jednim pravim stoperomBBB Sibenik

4 stopera su dovoljna. KTC je siguran, igranje Gvardiola ima fiksnu računicu, Perića treba dobro uigrat da ode i na Euro, Danac je kao pojačanje, peti je višak za Dinamo trenutno.
  • xavier
    12.1k
    Prica je i da se zele rjesit teophila jer ne zeli potpisat na vise od jedne godineNino Bule

Isprika ja sam mislio da je potpisao opet na jednu, to je barem veliki problem bio prije, nije bila namjera pricat gluposti hahaNino Bule

Naravno da je potpisao na 3 godine, ali ne razumijem onda prvi post. Nisi napisao da ti misliš nego "priča se"...tko je "pričao"? :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.