• Kumerle
    3.5k
    @Kujtim Shalla kakve su nam šanse protiv Malmoa i Midtjyllanda?
  • crophantom
    8.5k
    Pa dobro, po kladionicama cemo vjerojatno biti favoriti samo u 3 utakmice, blagi protiv Malmoa i židova i nesto manje blagi protiv Rumunja doma.
  • Thor
    4.3k
    Di Maccabi igra doma...u Gazi? :brow:
  • periklo
    410
    @footballmeetsdata su racunali koliko je težak ždrijeb dobio svaki klub, ispada da su najteži ždrijeb dobili Utrecht, Maccabi, Celtic i GO Ahead Eagles, a najlakši Lyon, Pao, Aston Villa i Genk.

Dinamo je na 22. mjestu od 36 ekipa.

Vodili su računa i o domaćinstvima/gostovanjima i još nekoliko faktora. Ne mora ništa značiti, ali potvrđuje da je moglo ispasti malo bolje, ali i dosta lošije.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Danas Midtjylland otpustio trenera nakon sto su ušli u europskim ligu i djele prvo mjesto sa Kopenhagenova. Šokeran Sam . Oni su baš dobri, ali imamo šanse i sa njima i sa malmeom . Vjerujem u prolaz , pa grupa je bas po mjeri
  • CastAway1986
    6.7k
    @Omake tvoj ljubimac Wessley Patati prešao iz Maccabija u Az Alkmaar za 7.3M ! Jedna briga manje
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Od kopenhagena do Herninga je 313 km , ca 3 sata voznje ,da ekipa zna
  • Droljo
    32.2k

Jel ideš na tekmu?
  • plavosrce
    143
    Ista je udaljenost i Hamburg-Herning i Kopenhagen-Herning, tako da ima još opcija za letit..
  • Time
    1.9k
    Ne sjecam se kako je proslih sezona bilo,prednost imaju godisnjaci za gostujuce ?
  • masacusec
    8.3k
    Ako netko ima provjerenu informaciju gdje će Maccabi igrati, neka ju obznani...a ne ove pričice da su prije igrali po otadžbinskim vukojebinama!
  • plavosrce
    143

Prvi dan prodaje samo godišnje, drugi dan članovi, kasnije ako ostane slobodna prodaja
  • Yery
    115
    A sigurno neće biti u svrbiji utakmica pozdrav .
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Celta je za Bobana :grin:

Midtjylland – avion s presjedanjem (mislim da je najbolje do Billunda) pa onda vlakom dva sata, — periklo

Kaj ne igraju oni u Herningu, 60km od Billunda?
    To je manje od sat vremena bus/vlak

(i nema presjedanja ak znaš odakle krenuti, been there, done that :wink: )

Kak se može do lille-a doc avionom — Liks90

Do Belgije pa coach/bus sat vremena...tak sam ja išel na finale Davis Cupa 2018.

footballmeetsdata — periklo

Nakon prošle sezone, njihovim izračunima ne vjerujem više nego babi Vangi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.