• Jurki
    19.3k
    sad bi ga prodali skoro za 3 milijunaCrni86

Odlican posao ako se realizira.
    Za 3 milje mores najti puno boljeg golmana za koju godinu.
    Bolje i za Čavlinu, jer se kraj Nevistica nebu nabranil, a bolje i za Dinamo, da neke novce na njemu zaradimo.
    Steta da trune na klupi.
  • Droljo
    20.7k
    mislim da Cavlina ima veci potencijal od NeveCrni86

Na osnovu čega?
  • skener
    6.1k
    Iako su s ulaznim transferima završili, Maksimir bi mogao napustiti Nikola Čavlina. Kovačević je rekao kako će više informacija tek biti poznato

„Što se tiče Nikole Čavline, čuo sam i ja nešto, ali kroz dan-dva sve će biti puno poznatije“, zaključio je press konferenciju Mario Kovačević.
  • Paggini
    66.9k
    Cavlina me nikad nije do kraja uvjerio da je kalibar da bude jedinica Dinama. Sumnjam da ćemo ga prodati za ta famozna 3 milijuna jer sumnjam da će i braniti, ali ajd, bolje nego da mu plaćamo da sjedi kod nas.
  • Hrc-Vg
    994
    Mali slovenac mi se svidio na Ramljaku, očito i u klubu slično razmišljaju.
  • Crni86
    14.6k
    špurijus jednostavno. Jos uz to decko iz nase omladinske skole. Sjajne obrane u loksi gdje je jedno vrijeme bio jedan od najboljih golmana lige sa 20 godina.

Iskreno i od Neve sam ocekivao vece stvari kad je dolazio, mislio sam da ima ogroman potencijal. Dobsr je ali ni priblizno kako sam mislio da ce izgledat kada smo ga dovodili. Istina bog nevu je i sjebalo to sta se konstantno pomicala prodaja livog
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Ako je ponuda stvarno 3 milijuna, onda bi bilo glupo odbiti kad realno pored Nevistica nebi ni skupio neku minutazu ove sezone. Nevistic bi onda ostao prvi golman, Filipovic moze biti drugi, a treci Zagorac ili mali Znuderl.
  • Droljo
    20.7k
    špurijusCrni86

Meni baš kontra. Stari mu bio golman. Trener u dosta klubova, ima lovu, poznanstva itd pa se malog gura. Meni, zbog svega navedenog, špurijus skroz kontra od tebe.

Sjajne obrane u loksi gdje je jedno vrijeme bio jedan od najboljih golmana lige sa 20 godina.Crni86
    To smo već prošli sto puta. Niš, u kontekstu dinama, ne znači 15 od 18 obrana u lokomotivi...
  • Bosskovitz
    18.9k
    Ako prođe, bio bi to drugi najveći izlazni transfer nekog golmana iz Dinama od kad Transfermarkt vodi statistiku, kaj je barem 25+ godina, i ušao bi u top 50 izlaznih transfera. Za golmana koji nam sjedi na klupi i na kojeg realno ne računamo, vrhunski posao.
  • Zg123
    2.4k
    Cavlini je sve kroz cijeli ovaj nogometni put bilo servirano na pladnju, zato mu je i glava slaba i nema dobre radne navike sto se najbolje vidjelo u Osijeku. Ja bih ga prodao jer mislim da od njega nema nista, jedino ako se ne poslozi u glavi ali nekako sumnjam
  • hanibal
    25
    Cavlini je sve kroz cijeli ovaj nogometni put bilo servirano na pladnjuZg123

jesu li ovo fact info, nisam upućen u detalje zato i pitam, jer imam isti dojam neki blaži halilovićev sindrom "child prodigy", koji na prvi ozbiljniji real life seniorski nekotrolirani kontekst je ispalio hrpu štetnih informacija u onom interviju javno, poput Petka u PI, iako ga je tad osjek isturio ispred malenice koji je za HNL odličan goloman
  • Fan
    1.3k
    2,75m eura je nerealna cifra za otkup, siguran sam da ga neće otkupiti za taj iznos, nešto slično kao što mi nismo Vidovića otkupili nakon prve posudbe.
    Da će branit, vjerojatno ne, možda nešto u mrvicama, tako da mi se čini da se dogodine vraća.
    Ali ako oni preuzimaju plaću i još daju 150k za posudbu, nosi.
  • Orc123
    13.1k
    Ne znam cemu ste se ponadali jer 99% je da cemo se rijesiti njegove place na 1god i zaraditi 150tis eura za posudbu i da cemo ga gledat na sljedecim ljetnim pripremama. Lijepo zvuci skoro 3mil eura ali zaboravite na to.
    ...
  • Haza
    10.8k
    Evo ekskluzive oko transfera Krivaka u Dinamo.
    Dabac, Leko i Šokota su dali pozitivan komentar na transfer, i to su prezentirali Bobanu, koji će održati sastanak s igračem i zatim donijeti odluku da li se ide u transfer. Ozbiljan korak prema transferu je napravljen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.