• NB86
    17.1k
    Možda postoji i neka mala šansa da se igra u Tel AvivuPlavi 9

Pa bolje je za nas da se igra na neutralnom u mađarskoj nego tamo
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Ja sam poprilično zadovoljan ždrijebom. Moglo je i bolje, ali moglo je i dosta gore. Definitivno se s ovim protivnicima može skupiti dovoljno bodova. Ekipa nam se još gradi i uigrava, to je potpuno nova ekipa, ali mislim da su smo definitivno izraziti favoriti protiv FCSB-a i Maccabija te protiv Malmoa koji je ipak nešto jači od ova dva protivnika.

Na Maksimiru možemo sve protivnike pobijediti, i mislim da doma možemo skupiti 8-9 bodova. U gostima je uvijek sa Skandinavcima bilo problema, ali mislim da se sve skupa i u gostima može doći do nekih 8-9 bodova što bi na kraju bio odličan rezultat.
  • din
    998
    Kako bi nam pasalo da se igra negdje u Mađarskoj. Ko dodatna domaća tekma!
  • Bosskovitz
    18.9k

Dobili su exception od UEFA-e, mislim da sam to negdje pročitao. Maccabi to sigurno neće dobiti jer im je svejedno gdje igraju.

Držim fige za Budimpeštu.
  • emilperska
    11.5k
    Do kad Maccabi mora prijavit domacinstvo?
    Čisto radi nekog planiranja gostovanja?
  • Mali Zeus
    19.2k
    Možda postoji i neka mala šansa da se igra u Tel Avivu ako će to biti zadnja tekma u ovoj fazi, 29. siječnja, a uskoro se primire sranja tamo.Plavi 9

Da, svakako. Izreal je u ratu i tamo su svaki dan demonstracije i frka. Ali da, postoji mala šansa.
  • Dadox
    862
    Otkad je ovakvo ždrijebanje uopće se ne zamaram jesmo li mogli bolje ili gore.Brijem da su mnogi parametri ugrađeni i da je tako moralo biti i ne radi se o sreći ili nesreći.Meni je ovo ok.Skandinavci zahebani vani,ali jbga igramo Europa ligu i moramo igrati ozbiljne tekme.Uglavnom - možemo!
  • NitkoBitan
    31k
    Nadam se da ce netko iz kluba vec danas nazvat ljude iz Maccabija.

Btw. malo orolazim kroz komentare... dosta ih spominje Rumunjsku da zele tamo igrat, srbija im nije nesto haha.
  • rioda
    10k
    S obzirom da Uefa određuje termine tako da izbjegava više utakmica u istim gradovima, mislim da se već zna gdje se igra s njima te da se to ni neće mijenjati u hodu
  • Bosskovitz
    18.9k

I kad bi ih zvali iz kluba, ne znam kaj bi im rekli. "Ajde izađite nam u susret da na vašoj domaćoj tekmi bude 20 puta više naših navijača od vaših"? Ne zvuči mi to baš realno.
  • kadsemasazatalasa
    122

Može samo Boban nazvati u UEFA-u i tražit da se igra negdje drugdje zbog mogućih nereda.
  • NitkoBitan
    31k
    Stvar je sigurnosti. I ovima se izlazi u susret zbog "sigurnosti".
  • Mlađi referent
    14k
    Zaprijetit im da ćemo priznat Palestinu.
  • Liks90
    3.5k
    Kak se može do lille-a doc avionom?
  • über alles
    2k

Bruxelles je najblizi izravni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.