• Sibirski plavac
    5.8k
    Vučku bi dobro došlo da naši gostuju kod njega. Taman da skrene pažnju sa prosvjeda. Mi mu kad god ga njegovi oko nečega pritisnu dođemo kao idealan izgovor za mijenjanje teme.
    Već vidim Kurirovu ili Informeru naslovnicu "krvoločne vastaše nakon fašističkog pira u Zagrebu i Sinju doneli nemire i kaos u našu zemlju. Zašto Evropa ćuti? FOTO VIDEO"
  • pjetlić
    124
    Kad je skandinavija, tamo studeni i siječanj? Bit će zanimljivo...
  • wolfgang14
    2.9k
    Lak posao za modre lavove! Želim da ubijemo osmanlije i židove (s golovima naravno). IDEMOOOO!
  • NitkoBitan
    31k
    Ma zbunio sam se nes... Nismo u istom potu :smile:
  • Papastrumf
    18.7k

Ne zna se raspored još.
  • din
    998
    Hoćemo charter letove, ima netko da se bavi time? :rofl:
  • über alles
    2k
    Cisto da vam kazem za malmo posto imam iskustva sa tim stadionom,tamo vam se za veca gostovanja sektor poveca tj. daju cijeli jug dole gostima(kad dolaze aik,helsingborg,hammarby,ifk). Na europskoj sam bio jednoj protiv reala i tad to nije bio slucaj.
  • andrejcoske
    87
    ciganima je bilo dopusteno gostovanje u Zapresic prije 15ak godina, u svakom slucaju ako se bude igralo u srbiji znam da cu ici i da nije dopusteno gostovanje
  • Nogo
    9k
    Nije atraktivan ali po meni dobar i prolazan žđrijeb.
    Mislim da se imamo čemu nadati.
    Kova, povedi nas u Europu! :fire:
  • Georginho
    394
    Možemo se ravnopravno pofajtati sa svima. Sve možemo dobiti i od svih izgubiti. Idemo muški, pa ćemo vidjeti od čega smo sazdani.
  • Time
    1.4k

Zagreb-Malmo
    Zagreb-Goteborg
    Ryanair
  • Peškaman
    7.6k
    Okej ždrijeb, veseli da protiv Betisa,Celte,Fenera igramo na Maksimiru.
    Daj Bože protiv Izrealaca u Mađarskoj,veći kapacitet za nas će biti.
  • periklo
    82
    Što se puta do gostovanja tiče i kapaciteta gostujuće tribine, situacija je ovakva:

Lille - direktan let do Brisela (ili Charleroi) pa dva / dva i pol sata vlakom. Gostujući sektor cca 2.500 mjesta, najvjerojatnije dovoljno za većinu zainteresiranih.

Maccabi - pretpostavljam da nema službene potvrde još gdje igraju domaće tekme...

Midtjylland – avion s presjedanjem (mislim da je najbolje do Billunda) pa onda vlakom dva sata, Gostujući sektor cca 590 mjesta, jako teško će biti doći do karte...

Malmö – direkt avion do Kopenhagena + vlak pola sata. Gostujući sektor cca 1.100 mjesta, to bi moglo biti na knap za vlasnike godišnjih...
  • Dubbbrava
    1.1k
    Kad će se znat točan raspored?
  • rupke
    230
    Maccabi je kvalifikacije igrao u B. Topoli na stadionu od 4500. S obzirom da je za grupnu fazu minimum kategorija 4, odnosno 8000 mjesta trebali bi igrati na drugom stadionu.
    Ispravite me ako griješim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.