• NitkoBitan
    31k
    Znat će se odmah kad igramoDubbbrava

Danas ce se znat samo s kim i doma/gosti.
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Istina , al nekad su usred ždrijeba znali cijelu tu proceduru ponavljat jer bi svaki pot izvlačio drugi igrač...
  • jedan u nizu
    15.1k
    Svi koji misle gledati karte, nemojte samo otvarati i skicati cijene karata.
    Na taj nacin se dizu cijene.

Da 100 ljudi gleda let Zagreb - Rim za odredene datume, cijena ce otici jako u nebo iako nije kupljena niti jedna karta.
    Poskupljujete ju sebi, a i drugima.

Takoder, preporuka, kada se budu kupovale za ekipu. Neka jedna osoba pretrazuje i kupuje za cijelu ekipu, koliko god vas ide. Nemojte vas 4 biti na skuscanneru i gledati stanje i svako kupovati svoje. Dajte podatke jednoj osobi i neka kupi karte za sve, opet, ustedjeti cete sebi a i drugima.
  • cibona
    6.1k
    Evo odgovorio ti je kolega ispod.

Čak mi ne bi bio problem da je klub dao do znanja prije prodaje da će se ulaznice podijeliti najvatrenijim navijačima, ali skrivanje, neiskrenost i umanjivanje problema je samo nadodalo ulje na vatru.

Ja sam ko zadnja budala satima sjedio pred laptopom u nadi da će se pojaviti nešto, a kad ono, ulaznice su već davno podijeljene, nije baš dobar osjećaj.
  • din
    998
    Ako gledate avionske karte, svako vaše otvaranje, i klikanje na datume će samo povećati cijene jer njima to znači "velika potražnja", i samo ćete povećati cijenu i sebi i drugima ako ne mislite odmah kupiti.
  • Dubbbrava
    1.1k

A od ranije znamo i točne termine utakmica
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Nije dosta kaj moram kuhat raštiku za ručak nego ga ovi još drkaju prije izvlačenja
  • Paggini
    66.9k
    sam ko zadnja budala satima sjedio pred laptopom u nadi da će se pojaviti nešto, nije baš dobar osjećaj.cibona

Hahaha, a zamisli stajati od šest ujutro na onoj ledini da bi ti rekli da nema karata hahah
  • NitkoBitan
    31k
    Majstore, znaju se datumi kola, ali se ne zna kad se s kim igra, barem do sutra/preksutra.
  • don
    15.5k
    šta je ovo majku ti
  • strukson
    7
    kaj ovaj baca magije
  • KtcGoat
    1.1k
    Ovom bi bilo bolje da posjeti Tursku, neg da tu izvodi pizdarije
  • über alles
    2k
    Cek jel oni to imaju madionicara ?

Da mi je samo vidjet pitch meeting di se ovo predlozilo i prihvatilo.
  • mali M
    8.5k
    šta je ovo majku tidon

uzeo si mi riječ iz usta.. pa kaj su oni normalni...
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Ždrijeb sve bizarniji iz godine u godinu :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.