• dinamo u srcu
    2.3k
    Ako izvućemo Zvezdu? Jel ima gostujućih navijača ili je Uefa zabranila to?
  • rioda
    10k

Sve potpisujem, samo bih zamijenio prvi pot - Salzburg vani, a Rangersi doma. Nekako mi ta Škotska djeluje kao nezgodno gostovanje
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Ako izvućemo Zvezdu? Jel ima gostujućih navijača ili je Uefa zabranila to?dinamo u srcu

Bit ce dozvoljeni gostujuci, još ce na granicama dijelit sokove i sendviče.
  • Sportskifanatik
    686
    Roma -Doma
    Salzburg-gosti
    Zvezda-doma
    Viktorija plzen-gosti
    Freiburg-gosti
    Steua-doma
    Celta de vigo-gosti
    Panathinaoikos-doma
  • Infinity
    19.4k
    A dobro, ne bih se puno zalio i na taj zdrijeb. Ta dva mi djeluju kao top zdrijeb za prvi pot.
  • Crni86
    14.6k
    plus salzbrug je puno blizi za gostujuce navijace :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k

Obzirom da naše MVP drži crveno za odlazak u Srbiju, zaključi sam :smile:
  • dzis
    1.2k
    Ne zvezdu doma. Takav tekma pa da se igra bez cijele jedne tribine.
    Daj mi ih na novom Maksimiru
  • fakin
    1.2k
    Idealna gostovanja bila bi Porto, Celtic, Nice, Celta.

To bi gorila sva 4 gostovanja
  • Draž
    1.7k
    Želim najlakše i neatraktivne protivnike u gostima, a zbog samog kluba i zarade želim najlakše i atraktive protivnike doma.
  • über alles
    2k
    Kombinacija zanimljivih protivnika i relativne lakoce

Pot 1 - Rangers ,Roma
    Pot 2 - Plzen ,Ferencvaros
    Pot 3 - Sturm ,FCSB
    Pot 4 - Panathinaikos ,Malmo

Neki koje bi volio iskljucivo radi gostovanja; Feynoord,Forrest,Stutgart,Bologna,Basel.
  • Chempers
    819
    Uvijek su mi fascinantni oni koji navijaju za "dobra" gostovanja kao nešto važnije od toga da tvoj klub uzme sto više bodova, pod pretpostavkom da nisu tek dobili dlačice na licu.

Deset puta veći gust je otic u Bratislavu, Budimpeštu i slično i uzet bodove nego bit natrpan na Allianz Areni al ono kuis to je top gostovanje.
  • Paggini
    66.9k
    Jebiga, neki ljudi zapravo i idu na utakmice i vole iskustvo zanimljivog i atraktivnog gostovanja. Nepojmljivo!
  • Keyser Soze
    15.8k
    POT 1 - Rangers doma, Roma vani
    POT 2 - PAOK doma, Ferencvaroš vani
    POT 3 - FCSB doma, Forrest vani
    POT 4 - Brann doma, Genk vani
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k

Vidiš, meni su fascinantni ovi koji bi najlakše moguće protivnike, samo radi skupljanja bodova, a onda kada naletiš na Bayern (kad već spominješ Allianz) pa popiješ 9 komada je teška drama...
    Uostalom, tko ti garantira da ćemo sve "lakše" protivnike pobijediti?
    Dinamo može rasti i biti konkurentan u europskim okvirima samo kroz iskustvo igranja utakmica s velikim i jakim klubovima.
    Teško da će te ždrijeb tako pomaziti da izbjegneš kojeg "velikana"...
    Zato, daj mi kombinaciju jakih i slabijih i atraktivna gostovanja ako je moguće :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.