• Crni86
    14.6k
    1. Pot: Rangers- doma, Salzburg - gosti
    2. pot ferencvaros - doma, macabi - gosti
    3. pot ludogoreets - doma, sturm - gosti
    4. pot brann - doma, go ahead eagles - gosti

4. pot jaci od 3. pota
  • njurci10
    236
    Što se mene tiče bar za jednu gostujuću Freiburg ili Stuttgart

Sat vremena autom ili 2 i po sata autom
  • Svi na Sjever
    3k
    Ma ova dva gostovanja očita su sutra, kao gol Čopa na poljudu i prvijenac Mckenne u baroknom gradu;

Glasgow i Sttutgart.
  • badjibadara
    7.3k
    imamo 57 000 clanovaPaggini

58000 :cool:

Lille – avion s presjedanjem, ~2.520 mjesta.periklo

E ja bi u Lille. Euforično.
  • Thor
    647
    Nottingham, Genk, Lyon, Yung boys, Utretch...to su moje zelje :cool: za gostovanja pa bankrot :rofl: a vjerojatno bumo dobili rumunje,bugare, grke,turke :joke:
  • Orc123
    13.1k
    Boli me k..ac za atraktivnost protivnika....daj nam najbolje moguce da skupimo sto vise bodova....moze Rangers, Salzburg, Victoria plzen, Maccabi, FCSB, Ludogorec, Brann, Go Ahead Eagles.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Evo i potova prema transfermarkt vrijednosti svih ekipa

Screenshot-20250828-233750-Instagram.jpg
  • njurci10
    236
    Zanimljivo kako nas Nijemci uvijek zovu Zagreb
    I u novinama kad piše nešto piše Zagreb, a ne Dinamo.
  • NitkoBitan
    31k
    Sturm europske utakmice igra u Klagenfurtu a ne na svom stadionu? Prekjucer su protiv Bodea igrali u Klagenfurtu, ako se skupilo nekoliko tisuca Sturmovih navijaca, prazan stadion kapaciteta 30k. To bi bio teski show od gostovanja.

Nisam za ovo znao do sad, dodajem na listu zelja ako je tako.
  • Orc123
    13.1k
    a ja sad 20 minuta gledao svaku momcad kolko vrijedi.....hehe
    Mozak mi prokljucao haha
  • ToTo96
    92

Info Novine: > Sturm Graz Utakmice / Stadion?

Ako se SK Sturm i drugu godinu zaredom plasira u skupnu fazu UEFA Lige prvaka, Građani će se vjerojatno ponovno morati preseliti na klagenfurtski stadion Wörthersee. O tome izvještava „Krone“.
    Naime, Merkur Arena je prilikom inspekcije UEFA-e proglašena nepodobnom za utakmice elitnog natjecanja.
    Iako bi se neki zahtjevi UEFA-e „s puno mašte“ mogli djelomično ispuniti, nedostatak potrebnih površina „u i oko stadiona“ ipak bi pokvario planove prvaka.
    Malo „uljepšavanje“ za Europsku ligu
    Momčad glavnog trenera Jürgena Säumela ulazi u doigravanje za Ligu prvaka, a u slučaju ispadanja barem bi mogla igrati skupnu fazu Europske lige u Grazu.
    Za to je stadionu potrebna tek manja „kozmetika“, kaže Eva Sonnleitner, voditeljica sportskog menadžmenta Messe Graz i Merkur Arene.
    Radi se o proširenju klupa za igrače te obnovi postojećih instalacija. Sve to je, prema njezinim riječima, već naručeno ili u pripremi.
  • Tom Hanks
    4k
    Zanimljivo kako nas Nijemci uvijek zovu Zagrebnjurci10

Treba pisati Agram :smile:
  • Kumerle
    1.4k
    Young Boys – avion direktno do Züricha, ~1.550 mjestaperiklo

YB igraju u Bernu, kaj ne?
    Trebaš dodati onda vlak od Zuricha do Berna ili kako si već planirao.
  • Dendle71
    194
    ili letiš za basel ryanair-om?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.