• Infinity
    19.4k
    LP je svemir za sebe. EL je 'samo' mozda malo previse po mjeri nama, tj. nema puno ekipa protiv kojih smo favoriti, pa mislimo da su to sve LP ekipe. Da smo mi malo jaci, da smo favoriti u Solunu, Salzburgu, Baselu, Glasgowu... tad bi nam EL bila mozda i smijesna, ali i dalje ne bi bili favoriti u Munchenu, Madridu, Liverpoolu... Mi i ovakvi mozda dobijemo u Solunu, Salzburgu, Baselu, Glasgowu, ali nismo favoriti, pa nam to djeluje kao gostovanja u Ligi prvaka, a tamo gostujes ekipama protiv kojih bi bod bio top. Imali smo i prosle sezone srecu da smo isli u Salzburg i Bratislavu, pa nam je i to sigurno utjecalo na razmisljanje.
  • Bosskovitz
    18.9k
    Iz prvog pota bih volio Romu u gostima i to u prvom kolu, ne samo navijački zbog gostovanja koliko mislim da nam je najbolja šansa iznenaditi ih odmah na početku; a doma bih volio Rangers. Teško je povlačiti neke usporedbe jer smo posve drugačija momčadi, ali gotovo nesretno smo prošle sezone remizirali sa Celticom koji je jači od njih, Club Brugge je dobar no svejedno ih je masakrirao u playoffu i mislim da bismo tu trebali biti favoriti doma - što je rijetka situacija za prvi pot.

Iz drugog me Celtic baš zove za tekmu vani, ali oni su jako dobri doma i koliko bi srce htjelo tamo, razum kaže Ferencvaroš - blizu gostovanje, možeš autom, dobar ali prolazan protivnik. Za domaću tekmu volio bih Viktoriju Plzen ili Young Boyse, definitivno ne bih Zvezdu ili Maccabi iz čisto političkih razloga. Doduše, ako Maccabi bude igrao recimo negdje u Mađarskoj, to bi bilo top gostovanje jer bismo vjerojatno bili većina na stadionu.

U trećem FCSB gori za gostovanje: veliki sektor, ogroman novi stadion, jeftina zemlja, prolazan protivnik - ispunjava sve kućice. Drugo zanimljivo gostovanje ovdje, ali puno teži protivnik, je Nottingham Forest, pogotovo jer im je ovo prvi put da igraju Europu nakon gotovo 30 godina i to bi bilo posebno iskustvo, još imaju onaj starinski engleski stadion. Doma bih volio Sturm ili Basel.

I zadnji, četvrti pot, Brann i GAE nameću se kao najbolje opcije za domaću utakmicu jer djeluju kao najslabiji protivnici, a svakako bi bilo vrlo posebno ugostiti PAO. Za gostujuću stvarno ne znam, Stuttgart zvuči jebeno ali je težak protivnik, sve ostalo nije posebno zanimljivo.
  • dinamo u srcu
    2.3k
    Moje želje su:

1.kolo Dinamo vs Zvezda
    2.kolo Roma vs Dinamo
    3.kolo Dinamo vs Basel
    4.kolo Stuttgart vs Dinamo
    5.kolo Dinamo vs Panathinaikos
    6.kolo . Lyon vs Dinamo
    7.kolo Dinamo vs Porto
    8.kolo FCSB vs Dinamo

Ja bi baš htio Zvezdu prvo kolo da nas udari euforija nakon pobjede, svi u Rim, totalna invazija, na krilima pobjede protiv Zvezde dobivamo i Romu, doma tučemo Basel i onda opet invazija u Njemačku... i tako redom totalna ludnica.
  • hardek
    5.8k
    Nešto si razmišljam, neće biti lako napraviti registraciju igrača za Europsku ligu. Siguran sam da je Boban razmišljao o tome, ali mi ove godine nemamo ni jednog igrača za staviti na B listu a da se na njega može računati. Bez B liste možemo prijaviti samo 21 igrača
  • marcio amoroso
    45.3k
    ali mi ove godine nemamo ni jednog igrača za staviti na B listuhardek

Jakirović, Horvat, Zulfić, Zebić, Baković itd
  • hardek
    5.8k
    Nisi uhvatio quote do kraja rečenice. Znam ja da mi imamo igrače za prijavit, ali od tih igrača se ne može očekivati kontribucija. To je bila poanta
  • miro
    7.4k
    Zašto misliš da Jakirović i Horvat ne bi mogli kontribuirat?
  • hardek
    5.8k
    Nije bitno šta ja mislim, ali logički mi je malo vjerovatno da bi klinci od 17 godina trebali igrat utakmice protiv ekipa iz liga 5 a ne mogu igrati u HNLu.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ovak napamet, koliko imamo igrača koji nisu za b listu a treniraju sa prvim sastavom?

Stojke je kod nas preko 2 godine, on moze na b listu, zar ne?

3 golmana, 8 obrambenih, 5 veznih, 4 krila, 2 napadaca - to je 22
  • NitkoBitan
    31k
    Jel ima klubova koji prijavljuju 2 golmana? Stvarno su rijetke situacije da se u grupnoj/ligaskoj fazi koriste sva 3.

5 veznih mi se cini tanko.
  • Jay
    2.5k
    Domaća utakmica protiv cigana dok Zvone gleda iz lože, u godini kada slavimo 30 godina od Oluje, u godini Thompsonovoj, u sezoni gdje smo mladi i nabrijani... Sve se posložilo, daj nam sigurna 3 boda.
  • FelceAzzurro
    632
    Basel u gostima. Sa starim Rakitićem sjesti, popiti rakijicu i proljudikat, gdje je sve otišlo u krivu i kako ih je nevista posvadila...:broken:
  • KtcGoat
    1.1k
    Ma daj taj Paok da im jebemo mamu u sred Soluna
  • NitkoBitan
    31k
    daj taj Paok da im jebemo mamu u sred SolunaKtcGoat

Usred Zagreba nije fora :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.