• NVKOD
    7.4k
    Sudar svjetova u Varaždinu! Sprema se totalna invazija i prava ludnica: Ovako nešto grad već dugo nije doživio

No, ove subote grad će dobiti dodatnu, sportsku dimenziju. Na sve to dolazi i najtrofejniji hrvatski klub Dinamo, zajedno s tisućama svojih navijača. Dok će se na ulicama slaviti Špancirfest, na Gradskom stadionu igrat će se nogometni derbi koji već sada izaziva ogroman interes i budi strasti među navijačima. Bit će to sudar dva svijeta, festivalskog i sportskog, koji će zajedno stvoriti vikend za pamćenje u srcu Varaždina.

Ulaznica je 15 eura, a iako je desna zapadna tribina već rasprodana, jasno je da interes nije stao samo na navijačima Varaždina. Mini-anketa koju smo proveli među dvadesetak građana i navijača pokazala je zanimljive rezultate: nešto više od polovice ispitanih izjasnilo se da će navijati za Dinamo. To dodatno potvrđuje očekivanja da će brojčano upravo zagrebački klub imati većinu na tribinama, unatoč snažnoj domaćoj podršci Varaždinu.

Statistika također ide u prilog toj tvrdnji: posljednje tri utakmice Dinama u Varaždinu gledajući unatrag pratilo je 7812 gledatelja (ove godine u ožujku), zatim 7314, a prije toga 8677, što je rekordna brojka praćenosti utakmice Varaždina i Dinama na varaždinskom stadionu. Sve upućuje na to da bi se ovoga vikenda mogla oboriti i nova granica, uz atmosferu kakva se rijetko viđa na varaždinskom stadionu.

Kad igraš ti, ja pratim te, zbog tebe osvajamo tuđe gradove!
  • Juznjak
    4.4k
    Mateo Erceg sudi utakmicu
  • modri-kibic
    871
    Ako se želite kvalitetno najesti i popiti prije utakmice na putu za Varaždin skrenite u Vrbovec na Kaj su jeli naši stari. A poslije tekme kreće i koncert Prljavaca. Tako da dobrodošli u Vrbovec.
  • tp1997
    1.9k
    Ako se želite kvalitetno najesti i popitimodri-kibic

Kneginečka hiža u Gornjem Knegincu ima moje najtoplije preporuke, vrhunska hrana i baš onako narodski obilne porcije
  • Neron53
    2k

U Vrbovcu imaju nasi i prostor. Sljakaju u subotu od 9 a gulas je speman oko 14h :)
  • M77
    478
    Da li je moguće tj. da li je itko ikada uspio ući na istok s ulaznicom za jug?
  • Paulie
    62

i pipsi su na španciru, al piše da kreću već u 22h..valjda ce malo pomaknut
  • modri-kibic
    871

Ja reklamiram i zovem u grad u kojem živim :cool:
  • Paulie
    62

misliš da će prljavci cekat do ponoci sa koncertom, pa nisu baš tak mladi :joke:
  • Metok
    0
    Poklanjam kartu za južnu tribinu, ja nažalost nisam u mogućnosti ići
  • NORTE
    19k
    Očekujem Vinlofa u prvih 11 i dosta mirnu pobjedu.
  • sarac1306
    18
    Pitanje za decke koji idu iz zg na istok. Kada mislite krenuti iz zg?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.