• Jurki
    19.2k
    Je, meni je isto realno najgore, ali opet ne ću namjerno navijat da ispadnemo u ECL. Zarada puno bliže ECLTvrdica McTvrdi

U ovom i je najveca kvaka. Kaj je zarada puno bliza ECL, a nije bliza ligi prvaka kaj bi po jacini trebala biti.

Eto ja gledam raspored koji su izvukli kolege i ne vidim po cemu je to manje atraktivno od Slovana, RB Salzburga,NitkoBitan

Teoretski mozes u EL izvuci "tezu" grupu nego u Ligi prvaka.
    Jbg kad ti je jedan Notthingham, Stuttgart, Nica, Bologna u 3. ili 4. potu, a isto takve imas u prvom i drugom potu.
    U Ligi prvaka su i ti potovi nekak ravnomjernije slozeni.

Edit: kaj god i kak god ispadne zdrijeb, treba se potuci sa svima i probat proci dalje.
  • Jima
    392
    Rangers, Fener, Maccabi, Nice, Steaua, Go Ahead Eagles, Stuttgart, Utrecht. Plitak potok
  • Masto
    104
    I meni vise puta izbacili rangers prvu utakmicu
  • Jaro
    10.7k
    Ahhh.... navijaci koji broje zaradu, gledaju atraktivnost gostovanja jer se bez utakmice nemre na izlete i selfije po rimu, londonu, atraktivnost kluba koji dolazi u goste jer dinamo nije zanimljiv ako s druge strane nije real, bayern milan. Ova liga je rang iznad konferencijske i samo to je dovoljno za zeljeti da je dinamo prije tu nego tamo...
  • vjeko1701
    18k
    Ne znam za vas, al meni je najatraktivnije svjedočiti Dinamovoj pobjedi. Nek ždrijeb omogući čim više toga.
  • Dzoni
    1.9k
    Ne postoji svemir u kojem je igrati UECL bolje od UEL, UECL je doslovno podrum europskog nogometa, nikakva zarada, praćenost, posjeta itd. u usporedbi i sa UEL, a svejedno postoje liga 5 klubovi koji bez problema mogu natamburati svakoga i osvojiti to natjecanje prije nego klub poput nas
  • Jurki
    19.2k
    nije stvar u Bayernima, Realima itd... vec u tome da npr Notthingham je mozda malo slabiji od Arsenala, a Arsenal mozes dobiti u prvom ili drugom potu.. a Notthingham je u cetvrtom.

Ako vec nebumo uboli jackpot.. onda da nafilamo koeficijent.
    Al dobro, treba pricekati zdrijeb pa bumo onda pametniji.
    Cim laksi protivnici, tim bolje za nas.
  • Sibirski plavac
    5.8k
    Villa doma, Salzburg vani, Lyon doma, PAOK vani, Sturm doma, Basel vani, Malmo doma, Brann vani.

Ovo je meni ispalo.

Dosta starih znanaca...
  • periklo
    59
    Mi smo ionako najbolji protiv jačih ekipa

A i sto se koeficijenta tiče, dosta se vise moze skupiti u EL nego u ECL…
  • scooniepenn
    5.5k

Sad se već ide u pretjerivanje. Može li Nottingham dobiti Arsenal, naravno da može, ali baš da su isti rang i nisu. Lani je Slovan bio najslabiji protivnik kojeg si mogao dobiti, a nisu baš jazavci, a u EL imaš najmanje 7 do 8 momčadi slabijih od njih ili tog ranga. EL je puno jača od ECL, ali je jednako tako ipak razinu slabija od CL-a. U svakom slučaju podosta sam siguran da ćemo kad se podvuče crta imati slabije protivnike nego lani. Živi bili pa vidjeli.
  • Chempers
    811

Točno je ovo, ne znam na koju foru se stvorio narativ da je EL "mrvicu" slabija od LP. Pa pogledajte malo te potove.
  • Dinaminjo
    1.6k
    Popis jos nije konacan, zdrijeb je bezveze simulirati
  • Masto
    104
    kru'a i simulatora
  • marcio amoroso
    45.3k
    Od 25 najskupljih momčadi europe u EL igraju dvije, a u ligi prvaka 20. Nemojte biti smiješni i pisati da je isti ili gotovo isti rang. Nije ni blizu. Isto kao što ni blizu nisu EL i miki maus liga.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Nisam vidio je li netko stavio, kada je rok za prijavu rostera za skupine?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.