• Ruki93
    96
    daleko od tog da sam neki ljubitelj Špikića, al stavljati njega u kontekst s Cordobom je deplasirano. Kad bi barem Cordoba bio na razini da može odigrat pola od broja utakmica sto je Špikić odigrao.
  • FazeN
    2.1k
    Nastavno na temu RPGa i bekova,
    Unatoč naporima Škegre da prodamo Mikića, nećemo to napraviti.
    Odnosi Dinamo-Mikić pa skoro nikad bolji.

Nakon kiksa naših juniora protiv Belupa, sazvan je bio sastanak gdje je trener Leko pričao s igračima, ali je nakon sastanka pozvao Nou te mu uputio lijepe riječi za napredak i zalaganje na terenu.
    Isto tako Capellas prati redovno tekme i osobno je došao malom ovaj vikend i nahvalio ga.
    Cilj je bio popravit odnose koji su bili malo truli, sad je sve u redu.
  • scooniepenn
    5.6k

Što misliš ima li smisla Mikića dati na dvojnu registraciju u neki od zagrebačkih drugoligaša pa da se kroz sezonu u seniorskom nogometu dovede do razine da je iduće sezone u kadru 1. momčadi?
  • El Madrigal
    602

Kada krene Europa onda je u tom razdoblju tu i kup. Tako ce zasigurno biti mjesta za svakoga. Kako je Goda uletio ispred MPVa, kako je Stojke uletio ispred Villara, tako RPG opet može uletjeli ispred Valea. S jedne strane dok nisu došle utakmice 2 puta tjedno, u redu mi je da se potpuno nova ekipa uigrava sto duže. S druge strane, RPG ako je zdrav i ne radi probleme, treba dobivati 25-30 minuta kao ovi što ulaze na 15/20/25 minuta, možda u koju utakmicu kako bismo ga imali našpanatog i spremnog da uđe umjesto Valea, a da se to na momčadi ne osjeti.
  • Droljo
    21.1k
    Što misliš ima li smisla Mikića dati na dvojnu registraciju u neki od zagrebačkih drugoligaša pa da se kroz sezonu u seniorskom nogometu dovede do razine da je iduće sezone u kadru 1. momčadi?scooniepenn

A šta ti misliš?
    Ja mislim da ima smisla...
  • rokikaciga
    5.6k
    Cini mi se da to Mikicu nije bas napeto
  • scooniepenn
    5.6k

Meni definitivno ima smisla. Ipak bi dobio nešto seniorskog iskustva kad već nema Dinama II.
  • hardek
    6.3k
    Transfer Cordobe je skandalozan, kako je uspio proći liječnički kod nas a Titraouija su rušili zbog koščice u stopalu? Šta uopće je problem kod Cordobe?
  • marcio amoroso
    45.9k
    Transfer Cordobe je skandalozan, kako je uspio proći liječnički kod nas a Titraouija su rušili zbog koščice u stopalu? Šta uopće je problem kod Cordobe?hardek

Ozljeda se desila kod nas na treningu. Došao je zdrav.
  • hardek
    6.3k
    U tom slučaju velika šteta, možda je na posudbi negdje mogao proigrat pa da i dobijemo nešto za njega. Ovako na zimu će bit već godinu i po bez nogometa i vjerovatno ćemo ga se riješavat za džabe
  • CastAway1986
    4.1k
    Gledam danas neke transfere i vidim vecina napadaca za koje smo se navodno lani zanimali promjenili su klub ,Goduine Koyalipou završio na posudbi u Levanteu , Žan Celar na posudbi u njemačkom drugoligašu Fortuna Dusseldorfu , Adam Buksa prešao za 5M iz Midtyllanda u Udinese a Kevin Carlos za 6M iz Basela u Nicu..
  • NitkoBitan
    31.6k
    Poslao ga natrag u Loksu.
  • mali M
    8.6k
    Treba pregaziti ponos ako je u interesu Dinama i potpisati pod cijenu da Šikić, Pripuz i oba Jelavića sjedila s druge strane na pregovorimaIzet Hajrović

Uf.... Nadam se da tako ne razmišljaju u Dinamu... Mi se mučili ko pesi da se riješimo takvog funkcioniranja i prekrižimo BSN, a neki bi se još jučer vratili na isto.. radi jednog igrača... Bez obzira kakav talent bio... Svašta neću ovdje pročitati, prodat obraz za šaku dukata...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.