• The Octopus
    347
    Jucer je sudenje bilo vrhunsko, na europskoj razini cak. Gotovo bez greske s dobrim kriterijem i osjecajem za igru. Hns jednostavno mora sad stat u zastitu sudca i kaznit ovaj pritisak na njega jer inace dzabe talentiran i dobar sudac kad ce za par utakmica svirat kako kome pase
  • NORTE
    18.8k
    službena stranica Hajduka izvukla neke situacije iz tekme uz opis mlad je, valjda će naučiti.Mali Zeus

Koji su ono hashtag stavljali vezano za suce par kola pa su prestali...mislim u prošloj sezoni.

Rijeka i Đalović u ovih mjesec dana sezone:
    Ludogorec, Shelbourne, Osijek, Varaždin.

Ista ta momčad je neuvjerljivo osvojila titulu (duplu krunu).

Sad još imaju dva teška gostovanja.

Mišković ovo ljeto još nikoga nije prodao jer ima kupca za klub pa ni ne mora prodavat igrače.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Ne razumijem čemu podcijenjivanje Hajduka, ok, ispali su od Tirane, ali na maksimalnom broju bodova su i to s ozlijedama i izostancima i sada im dolaze dva nova igrača. Imali su sreće u nekim susretima, ali budimo realni i mi smo imali sreće… Čeka nas teški dvoboj i iskreno nadam se da ćemo se ipak još pojačati na krilima za ostatak sezone…
  • Noel
    15.2k
    Krenula opet euforija. Kolko im malo treba strašno. Zaboravili brzo Tiranu i zadnjih 20 godina. Here we go opet. Slušat ćemo mjesecima o nikad jačem Hajduku nikad boljem treneru nikad boljem sve po neznam koji put.
  • Mali Zeus
    19.2k
    A zašto ne bi bila euforija, očekivano, a još i bolje, uvijek izgore u euforiji, ali trenutno su na 12 bodova kao i mi i na 9:1 gol razlici. Europa, jebiga, bilo pa prošlo. A doveli su i 2 igrača, sigurno će tvrditi da je jedan najbolji stoper lige, a drugi najbolji vezni ako se vrati na 80 posto forme.
  • Ivdzo11
    8.2k
    Ovako gamadija konstantno radi pritisak... Tesko onom sucu koji mora suditi njihovu utakmicu... Mora bas biti mudonja i hladan kao spricer da mu ne uđe u podsvijest ovo sve... Zato im se tako lako i sude penali i svaki pad Livaje
  • rokikaciga
    4.9k
    Mi smo imali srece a oni poguranac od sudaca i penale na svakoj utakmici osim zadnjoj gdje je sudac napokon objektivno sudio. Tu je razlika.

Njih je Dinamo City razmontirao jer su drzali pritisak. Kad dodu na noz Safaricu osjetit ce sta im je problem.

Dolazi im stoper koji je navodno tesko depresivan il koji vrag, nije visok, nije dobar u skoku glavom, nije dibar igrom glavom, nije bas dobsr u igri nogom....

Jako pojacanje jebote. Mitomanija ulazi i u nase redove.

Dinamo ako je pravi bit ce prvak svaku sezonu. Nije potrebno se obazirati na tovariju osim pred derbi.

Oni sad imaju Rijeku, Varazdin i nas. Najebat ce
  • Facke
    6.5k
    Najgorsi hrvatski klub , Hajduk Split. Ko da je neka kupola oko Splita kulke su ti ljudi nerealni koj su v Hajduku.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Koji je depresivan, Hugo ili Edgar?
  • rokikaciga
    4.9k
    Navodno Hugo ak se ne varam
  • Schpatz
    856
    [

Imam protupitanje: zasto se stalno podcjenjuje Dinamo a uzdize taj klub s juga?

Mediji dizu taj klub s juga u nebesa i to mi je neprihvatljivo ali ajd...
    Ali otvorim Zonu i procitam komentare koji ih dizu jos vise nego mediji. I to je ono meni nepojmljivo.

Igra Dinamo pljuje se na sve moguce strane, kak ovo kak ono.
    Igraju oni, odjednom imamo u HNL-u Liverpool i Barcelonu u jednom po odredenim upisima.

Pa dajte vise sjasite se s njih.

Briga me koga dovode, kaj rade i kak izgledaju. Bitna je samo ona ekipa u Plavome dresu.

I okej. Tema je HNL. Moze ih se skomentirat, gledat ko kaj voli, sve 5, sve okej.

Ali neki postaju opsjednuti s tom mitomanijom nego njihovi navijaci. Onak, daj ohladite malo s tom kolicinom upisa i glorificiranjem hajduka a spustanjem Dinama.
  • Crni86
    14.4k
    Eto službena stranica Hajduka izvukla neke situacije iz tekme uz opis mlad je, valjda će naučitMali Zeus

Ovo je za drakonsku kaznu. Jedini nacin da se smanji pritisak na suce
  • Oluja
    5.6k
    Prije Božića će biti obojica.
  • Sajla
    12.7k
    ili je ipak dobio nešto na BračuElDorado

Upravo gori na Šolti, priprema se građevinsko zemljište kod Stomorske. Slučajno, jel'.
  • Pacho
    4.2k

Upravo tako. Nema tu pomoci dok se orjuni jebacki ne da po lampi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet