• Kumerle
    1.3k
    Snimka-zaslona-2025-08-25-113024.png

Opet udarni termin, subota navečer, ali ovoga puta u Varaždinu.

Uvijek teško, ali ipak statistički za nas dobro gostovanje protiv suparnika koji je prošle sezone imao drugu najbolju obranu lige sa samo 24 primljena pogotka.
    Ovu sezonu nisu ušli tako obrambeno jaki te su u 4 kola primili već 5 pogodaka, ali i dalje je velika većina momdači ostala na okupu.

guVNzya.png

Zelenika je uvijek siguran na golu, Lamine Ba, Mladenovski i Škaričić u obrani, Duvnjak, Marina i Belcar solidno drže veznu liniju, Tavares se pokazuje kao dobro pojačanje, a Mamut bi možda mogao i zabiti koji gol, pogotovo ako ga @Paggini ne stavi u fantasyu (kao ovaj tjedan :rofl: ).

Vrlo solidna ekipa, kompaktno posložena, ne igraju klasični bunker i mogu zaprijetiti, a imaju i jednog od boljih trenera u HNLu, mladog Šafarića. Gostovanja u Varaždinu postala su sve samo ne rutinirana.

Što se naše ekipe tiče, s obzirom da još uvijek ne igramo dvije utakmice tjedno, očekujemo minimalne promjene u prvom sastavu. Ljubičić ima oteknuće gležnja, pa očekujemo Villara u prvih 11 te se nadamo (odnosno ja se nadam) da ćemo malo više gledati i MPV-a na lijevom beku.

Iako prva 3 kola nisu pokazivala njihovu moć jer su remizirali s Goricom i Osijekom doma te izgubili u Koprivnici od Slavena s igračem manje od rane faze utakmice, preokretom na Rujevici u posljednjem kolu su pokazali da je to momčad koju se nikako ne smije potcjeniti i da samo s pravim pristupom možemo tražiti 3 boda u Varaždinu.
    21.09.2019. dogodila se prva utakmica i jedini poraz od Varaždina ukoliko ih ne gledamo kao nasljednika nekadašnjeg Varteksa te vjerujemo kako ova ekipa ima snage, motivacije i znanja nastaviti pozitivan.

Ukupno odigranih utakmica: 20

Broj pobjeda - Varaždin: 1
    Broj neriješenih ishoda: 4
    Broj pobjeda - Dinamo: 15

Broj postignutih pogodaka - Varaždin: 13
    Broj postignutih pogodaka - Dinamo: 39

Jedna zanimljivost jest da se u vrijeme odigravanja utakmice na popularnom Špancirfestu održava koncert Pipsa od 22-23 sata po rasporedu te bi oni najbrži mogli možda stići i na kraj koncerta za koji Pipsi tradicionalno ostavljaju najbolje pjesme.
    https://www.spancirfest.com/events/pipschipsvideoclips/

Iako je Varaždin momčad koja je malo primala i zabijala prošle sezone, ove sezone je narativ u prvih par kola promijenjen te vjerujem da očekujemo dobru utakmicu s 3+ pogodaka i pobjedom našeg dinama, vrhunskom navijanju, petom po redu clean sheetu i pobjedi, ulasku nekih igrača koje nismo dosad toliko vidjeli (Mudri, Varela, Topić, Bakrar, Zajc..).

Naprijed plavi lavovi, bodre vas vaši Purgeri!

varazdin-dinamo-foto-pixsell-vjeran-zganec-rogulja.webp
    1. Koji ishod očekujete? (143 votes)
        Pobjeda
        95%
        Neriješeno
          4%
        Poraz
          1%
    2. Idete li na tekmu? (143 votes)
        Da
        38%
        Ne
        62%
    3. Nastavljamo li s čistom mrežom i nakon ove tekme? (143 votes)
        Da
        83%
        Ne
        17%
    4. Koga priželjkujete na lijevom beku? (143 votes)
        Goda
        20%
        Vinlof Perez
        80%
  • Crusades
    18.2k
    Rat otvarača tema :rofl:
  • JMastermind
    1k
    Sad obojica po rakiji, pa koji prvi padne pod stol njegova tema se briše.
  • Paggini
    66.6k
    Ostavio bih @Kumerle jer pobjeđujemo dok on otvara teme!!!
  • Kumerle
    1.3k
    Evo obogatio sam svoj tekst s dijelom Pagginijevog pa se nadam da je okej.
    Bitno da imamo temu i da u subotu oko 23 svi slavimo ovdje novu pobjedu :cool:

Isprike na zavrzlami, nisam vidio da je postojala tema već.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    @Paggini ili @Kumerle, Vinlof ili Goda (ili Goda ili Vinlof)
  • Eduardo
    25.8k
    Hoću Varelu. I ne, nisam ponukan tekstom na 24 sata, ali se uglavnom slažem s njim.

Sva ta fama oko njega učinila me nestrpljivim. U sljedećim tekmama počevši s Varaždiom volio bih ga vidjeti 10, 15, 20 minuta u kontinuitetu, bez obzira na protivnika i rezultat... ne želim ga gledati pet minuta na kraju kad je sve gotovo.

Iskreno, teško mi je pronaći opravdanje da u HNL-u takav talent, ako to zaista jest ne dobiva šansu bez obzira na sami početak sezone. Kažem, nestrpljiv sam jer smatram da imamo kvalitetu i da na temelju toga možemo pokazati malo hrabrosti i dati priliku Vareli u znatno manje zahtjevnom okruženju nego što to npr. čini Barca sa svojim klincima i to po nekoliko njih u istom trenutku na terenu.
  • rokikaciga
    4.9k
    Uostalom mislim da Varela ne bi pokazao nista manje nego Koxhsa.
  • Thor
    637
    Bum ponovil...cvrsti su i ove su dole primorce izdevetali i izvozali kontrama i kombinatorikom. Ozbiljna su ekipa i moramo samo jako s njima u kost :victory:

Goda pa zamjena. Mislim da moramo cvrsce krenut.
  • Eduardo
    25.8k
    nadam se da ćemo i tu vidjeti uskoro neku rotaciju unutar momčadi, umjesto sad već generičke zamjene Vidović > Hoxha koji brat bratu ničim ne pridonosi.
  • Crni86
    14.5k
    Dobra igra, dobra atmosfera i moze 0:1 sto se mene tice. Ja cu biti zadovoljan.
  • Zagi
    11.3k
    Hoću Varelu.Eduardo
    Mene su ti spekulativni detalji njegovog ugovora potpuno ohladili.
    Nema mi dražeg od razvijanja mladog igrača ali ako će kroz godinu-dvije u Barcu, ne vidim smisao.
  • Paggini
    66.6k

A mislim, ako dečko može biti dobro rijesenje na krilima i uvaljati 7, 8 golova u sezoni kao zamjena, zasto ne bi igrao?
  • SAS1987
    18.5k
    Jedna zanimljivost jest da se u vrijeme odigravanja utakmice na popularnom Špancirfestu održava koncert Pipsa od 22-23 sata po rasporedu te bi oni najbrži mogli možda stići i na kraj koncerta za koji Pipsi tradicionalno ostavljaju najbolje pjesme.Kumerle

Ili nas čekaju za himnu ili se mi popnemo na pozornicu :lol:
  • crophantom
    1.8k
    Ima neko od vas iskusnijih ideju di parkirat, a da je blizu stadiona i vinakog grada na španciru? Da ne mičem auto jednom kad stignem u VŽ :D
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Varaždin je isto jedna gdje smo usrali u zadnjem krugu prošle sezone, mislim da ćemo se dobrano namučit. Svi su zdravi, nismo umorni od Europe, travnjak je dobar i podrška s tribina neće izostati, jednostavno izlika za lošu partiju nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.