• Zambatine škude
    3.6k
    Naravno da nije velika šansa. Zabio ih je 77 (Juninho) ako internet ne laže, izveo ih je debelo preko dvije tisuće. Neka je pola od njih otpalo na centaršut (makar kod njega nije bilo velike razlike), u cca 5 % slučajeva su njegovi slobodnjaci završavali golom.

To je bolesno puno, ali to je signal da je on suludo dobar izvođač slobodnjaka, a ne da je šansa koja u 19/20 slučajeva ne završi golom velika šansa.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    a čuj, jako puno golova je Lyon zabio nakon odbijanaca njegovih šuteva ili centatšuteva. Negdje sam vidio podatak da je on imao prste u 90% njihovih golova. Lyon propao bez njega, frajer je imao toliko utjecaj na rezultat da je to bilo bolesno, a jako, jako podcijenjen igrač.
  • db-izbjeglica
    18.2k
    Ljudi moji, prošla su 4 kola, od 36!

odrađeno je tek 11% prvenstva, a tu se izvlače ozbiljni zaključci, otpisuju se momčadi u nekakvim utrkama, itd, itd...

Polako, svi će kiksati, čak i u serijama, uključujući i dinamo.

Ne bojte se, neće magarad osvojiti 108 bodova, neće ni blizu toj brojci.

Nitko još nije ispao iz utrke za bilo što.

Još ni prijelazni rok nije gotov!
  • Jurki
    19.2k
    tek sad pocinje prijelazni rok za nase klubove.
    Igraci koji zele revitalizirati karijere, koji su dobili slobodne papire, kojima prve opcije nisu uspjele.. pa u nedostatku istih traze novi klub.
    Svake, ali bas svake sezone gledamo isti film. Hnl sirotinja ceka kraj prijelaznog roka, da pokupi mrvice ispod stola. I za samo 4 kola, tablica moze izgledati totalno drukcije nego danas.
    Previse se histerizira, kuzim imaju ljudi flashbackove od prosle sezone.. a tome stvarno nema potrebe.
  • Ludovic IX
    9.7k
    užasno dosadno čitat o tome kako nam je liga odron valda zato jer hajduk ima 4 pobjede u prva 4 kola jer da nije odron, di bi oni pobijedili 4 puta zaredom.. jebiga, dva puta srećom i penalima, dva puta jer im se protivnik ponudio (osijek 10 min igra pa 35 ne). pod lekom su dobili 5 zaredom tak da nek su dobili.

kao od sezone 2005/2006 - mi smo ti koje se pita sa iznimkom rijekine prve titule kad su stavrno jaki bili. mi samo svoje trebamo dobit a za hajduk nas boli kurac.. za mjesec dana ćemo na poljudu vidjet di smo mi a di oni tad...
  • mrgud
    503
    Rijeka zaostaje već 8 bodova,a kaj će tek biti i na kaj če ličiti ako im odu Janković i Fruk
  • db-izbjeglica
    18.2k
    Možda fruk i/ili janković ne odu?
    Prošle sezone su im na polusezoni otišli pašalić, ivanović, galešić....i još netko pa kako je završilo?

To što su dinamo i hajduk sad nanizali 4 pobjede ne znači da u preostala 32 kola rijeka neće nanizati 4 pobjede, a dinamo i hajduk u istom periodu 2 poraza i 1 neodlučen ishod.

Rekord po osvojenim bodovima od kad je lige 10 drži dinamo, sa 92/108 osvojenih bodova. Znači, čak i ta momčad je izgubila 16 bodova u prvenstvu i nije pobjedila u 7 utakmica.
  • crophantom
    1.8k
    Rekord po osvojenim bodovima od kad je lige 10 drži dinamo, sa 85/108 osvojenih bodova.db-izbjeglica

Kaj nije Rijeka s Kekom imala 88? I mi s Nenekom vol. 1 92?
    Al kuzim poantu, ni ja ne mislim da će iko ove sezone u HNLu imati 92 ili 88 bodova :D
  • db-izbjeglica
    18.2k
    krivo sam napisao 92/108 i to je 85% osvojenih bodova

poanta je: debelo prerano se donose zaključci!

dinamo ima praktički kompletno novu momčad i realno je za očekivati da ta momčad može napraviti najveću promjenu u odnosu na prošlu sezonu. možda neće, možda hoće, možda bude cca isto... ajmo polako iz kola u kolo, ne treba se uzdizati iznad ostalih momčadi, ne treba nam stav lako ćemo, jer samo možemo popiti šamar kao i prošle sezone.

također, ne treba ni strahovati od bilo koga i preuveličavati dosege ostalih momčadi koji se sastoje od par pobjeda u nizu.
  • mrgud
    503
    Čak ako i ne odu Rijeka nema kadra igrati na 2 fronte,a to se vidi i u prvih 4 kola.Čisto sumnjam da će oba 2 ostati jer je Rijeka ovaj prijelazni rok samo dovodila a nikog nije prodala.
  • NORTE
    18.8k
    KLUB SLUČAJ!
    dL7aVIS.jpeg
  • jedan u nizu
    15.1k
    Ma da, najbolje da su ih išli pozdraviti nakon sto su ih ovi gadali bakljama.

Da su ih otisli pozdraviti, tu bi pisali kako su picketine i kako im se stisla guzica od torcide.
  • NORTE
    18.8k
    Gađanje igrača bakljama pa skandiranje samima sebi.
    KLUB SLUČAJ!
  • badjibadara
    7.2k
    Gledam sažetak Ri-Vž, i čini se da ih je Šafarić baš izdominirao. Da li je Rijeka toliko pala nakon PAOK-a, ili je Varaždin nastavio tamo gdje je stao prošle sezone, vidjet će se u idućim kolima, no varaždinci izgledaju ozbiljno. Izgleda da su pogodili sa Mamutom i Tavaresom, igraju dobru tranziciju.
  • Facke
    6.5k
    Ja kad vidim tablicu HNLa onda mi je lose. Strasne da nakon 4 tekme ova uzasne losa Lokomotiva bude trejta sa 7 bodova. A Gorica je sa 5 bodova nakon 4 kola cetrta momcad lige. Strasne. Strasne kulke nam je liga trenutne losa.

Osijek je jedine protiv nas odigral dobru utakmicu. Se ostale je bil zivi uzas. I tu bi ja vec rekel da to nije do trenera. Tu postoji dublji problem. I evo ih. 4 utakmice bez gola i same dva bodova na zadnjem mestu.

Jedine mi i Hajduk neke igrame. Ove ostale je katastrofa velika. Istra nikakva nazalost. Tomic ima jos iduce kole. Ak i to spusiju nebi ne cudile da je onda to to.

Slaven je pod Gregurinu katastrofalen. Pogotove v obrane , gde im ovak ionak faliju bekovi (ajd sad je Zuta dosel) i onda stoje tulke visoke da je jedna duga lopta dosta da cela obrana pliva , da uopce ne postoji. A ofenzivna igra im se bazira na nabijanje lopte prema napred. Nema tu vise nist. Nit igre , nit ideje nit taktike.

Loksa mi je losa , cude da su zeli 7 bodova. To je pokazatelj kakvi su i drugi.

Vukovar se trudi , boriju se. Imaju par zanimljivih igraca. Za mocad tera je tek dosla v HNL zgledaju mi ok.

Varazdin mi dobre zgleda, imaju ideju i igru. Tu Safaric dober posel dela. Dopeljali su i zanimljive igrace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet