• Dubbbrava
    1.1k
    Ajmo sad svim medijima to proslijedit kao i redakciji Max Sporta
  • Odani Zgd
    794
    Jel se to može deklarirat kao napad na maloljetnika ako su igrači 2012 godište?Izgon iz nogometa tko god da to bio....
  • Sajla
    12.7k
    da ovo moje dijete napravi ja bih privremeno izgubio razum jer ne znam kako ga kazniti, ali nogomet ne znam kad bi opet zaigrao. užas, užas i opet užas, iz kakve kuće je to izašlo :sad:
  • Zagi
    11.3k
    Rekao bih da je krajnje neprimjereno da takva seljačina komentira sport na televiziji.
  • San Lorenzo
    21.3k
    Ovo je neki novi nivo mentalne ograničenosti, da osoba koja je blizu 50. godine života pjeva pogrdne pjesmice usmjerene djeci od 12-13 godina...ako se ne varam, neki njihov bivši as je prije par godina radio scene i vrijeđao naše klince.
  • NitkoBitan
    30.8k
    Jakupovic od prve... rjesava utakmicu. Bas je falio Osijeku pravi napadac u ovih prvih par kola.
  • Peškaman
    7.6k
    Ako je to Vejić koji komentira u onoj emisiji, mora biti torpediran, 13-godišnjacima pjevati "Freze,traktori..." je dno dna. Jasno mi je da se djeca prozivaju međusobno ali 50-godišnjak da to uradi je žalosno.
  • ElDorado
    5.5k
    Od kud uopće ideja da lik koji je profesionalni trener u bilo kojem klubu bude nezavisni komentator u takvoj emisiji?
  • badjibadara
    7.2k
    Nije nam bilo potrebno sranje u Hercegovini da to saznamo. Kao što nije normalno da emisiju HNL-a na tom programu komentiraju samo određene strukture, kao slučajno, jel…

Da je jedan Slavonac, Istrijan, Ličanin ili Zagorac, ne bih riječ rekao.
  • Hnlovac
    3.2k
    ZASUTI televiziju upitima za smrada
  • Omake
    11.6k
    Nažalost, Vejić zbog toga neće popit otkaz. Kada nije Jela strela zbog rasističkih pizdarija.
  • Goncalo Santos
    478
    Nejasno mi je da se na maxsportu, a i opcenito u medijskom prostoru toliko guraju hajdukovci, evo u tom maxsportu da su glavna lica jelicic i vejic, valentina cija god da je uvijek radi sve profesionalno i objektivno tako da tu nema zamjerke, ali dva okorjela hajdukovca da vode kolo, uzas. Pa zar ne bi bilo logicnije imati iz svakog kraja drzave po jednog komentatora pa da bude i podbadanja i rasprava suprotnih strana.

Gasenjem podcasta upu nema vise ni toliko eksponiranja Ljubica koji je tu bio rijedak deklarirani Dinamovac, Kelave isto nema na maxu vise.

Takoder Tribina, di je kolovodja Topic, moze pljucat po Dinamu kolko zeli i lupetat, a nitko da udari kontru tome.
  • ToTo96
    84
    scime se vi zamarate, lijepo ugasite tv i bojkot emisije/utakmice
  • Filip85
    601
    Lijek za njih je da budemo prvaci sa 20+ bodova prednosti pred njima, osvajanje Kupa i 1/4 finale EL. Mogu lajat na mjesec onda...
  • FazeN
    1.6k
    Jel vrijeme da pritisak na Vejica napravimo? Čuti će se daleko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention