• pjetlić
    120
    rasprave radi, nije ko prvog gola to bio penal na belji?
  • Medvedgrad
    679
    Odmah ga je izveo
  • pjetlić
    120
    vidim sad na hnl temi da neko pise da moze prednost sad i kad je penal u pitanju, nisam znao
  • Jaro
    10.7k
    Zuti Kulenovicu je smijeh da ne moze biti zesci...
  • Crni86
    14.4k
    Znaci nasi suci ne dijele kartone. Imam osjecaj ds moras nekom skoro nogu strgat da dobis zuti i onds jos uz to imamo 4 zuta za suspenziju.

Ja stvarno to ne razumijem.

Strukan danas utakmicu nije imao pod kontrolom. Nemojmo se lagat. Jedino zasto je sve okej ispalo je zato jer smo mi bili debelo dominantni pa ajde nije bilo tenzija. Konstantno izlezavanje tovarskih sluga, pa prigovori, pickaranja (blagojevic samo kaj nije uso u teren da ga nabije - bez zutog kartona, rozic dva puta nasrce prvo na lisicu bez lopte pa na valincica bez lopte - nula bodova). Lik je doso na tekmu pricat s istrijanima, ali zato stojke dobit zuti za dobar dan.

Kriminalno od vodena utakmica koja je uz malo napetiju borbu na terenu mogls otici u skroz krivom smjeru.
  • badjibadara
    7.2k
    Prljavi lakat Koskija u rebra Villara - nije ni faul dosudio.
  • Medvedgrad
    679
    Znaci nasi suci ne dijele kartone. Imam osjecaj ds moras nekom skoro nogu strgat da dobis zuti i onds jos uz to imamo 4 zuta za suspenziju.Crni86
    Istra 4 prekršaja, 3 žuta kartona.

Lik je doso na tekmu pricat s istrijanima, ali zato stojke dobit zuti za dobar dan.Crni86
    Stojke kad je vidio da mu igrač bježi, pokosio ga nogom po nogi od iza. Zaslužen žuti.

Kuletu žuti bez veze.
  • San Lorenzo
    21.3k
    I dalje nemamo gif Radoševićevog starta na Ljubičića?
  • javolimtebejako
    2.9k
    jebiga bolju kvalitetu nisam mogao

ezgif-8192f2e6d24721.gif
  • Sajla
    12.7k
    ovo je 5cm udaljeno od okončanja karijere drugog igrača. činjenica da Radošević ima nastup u natjecateljskoj utakmici za reprezentaciju Hrvatske, a Josip Mišić nema je uvreda nogometu kao sportu.
  • Crusades
    18.2k
    Krkan tovarski, klasika.
  • hardek
    5.7k
    Postajemo mitomani polako. Ovakvih starteva ima barem 3,4 u svakoj utakmici, svaki klizeći se može gledati kao par cm lijevo desno i evo loma noge.

Realno Strukan je imao ujednačen kriterij i puštao je igru koliko god je moguće. Jedine greške su mu bile propušteni žuti karton Valinčiću i eventualno to što je dao žuti Kulenoviću.

Utakmica gdje nema repova i daj bože da je svaki vikend ovako
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Klizecih da, ali klizecih gdje si potpuno zakasnio i otvorenim dzonom usao u igraca bas i ne.
  • hardek
    5.7k
    Znači da su obrnute uloge i da je naš igrač napravio ovakav start mi bi ovdje zazivali da je trebao dobiti crveni? Ili bi možda narativ bio da je to klasicni žuti karton za zaustavljanje kontre?
  • Efes Pilsen
    12.5k
    ne znam, sto vise gledam to je start na glezanj debelo zakasnio.. zadovoljit cu se sa zutim ovaj puta, ali nije bas uobicajen start
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.