• Keyser Soze
    15.7k
    Dok je Grada Splita, Hajduk će uvijek imat para.
  • FazeN
    1.5k
    istina, ali to je samo moje mišljenje ne znači da sam u pravu :)
    Kako god lako za njih mogu dovesti koga god hoće kad ih čeka porcija Dinama, kao i Istru večeras!
  • ElDorado
    5.5k
    Ne treba se bahatit i pretjerivat. Ova dva su im sigurno veliki upgrade na penzionere i no name free agente koje su dovodili do sad. Imaju dobrog trenera i sigurno neće biti neki odron.
    Mi trebamo gledat sebe i igra se mora dizat kroz hnl i europu. Ostalo će doć samo po sebi. Do stanke 15 bodova je prvi cilj.
  • nwankwo646
    722
    Koji jadnici, nakon stoljeća plakanja oko sestrice, sad posluju s njima bez problema. Kakvi principi...
  • Mathiasovi Chageri
    6.1k
    MIHAEL ŽAPER (27), defenzivni vezni Hajduka, odlazi na posudbu u Lokomotivu na godinu danaIvdzo11

Prodali dušu vragu, purgerske kujice, dabog propali, HNS GUBO
  • veselko tenžera
    5.5k
    Mislim da su pravednici iscrpili sve izvore koje su bili (polu)regularni, kad je voda do grla hvataš se za što možeš. Prvo se posuđuje od rodbine, pa od prijatelja, onda banke i na kraju kamatari.
    Očito se stvara Al Capone alijansa u našem nogometu, LJPV i Jelavići, neće biti dosadno.

Kako bilo, neće im biti dovoljno, a tko s vragom tikve sadi...
  • Pacho
    4.1k

I obrana im je smijesno izgledala dosad samo sto su igrali protiv liliputanaca. Mogao bi ih netko uskoro fino izbusit.
  • Dadox
    802
    Pripuz,Jelavić,LjPV, Hajduk…Možda Pripuz i nije ušao u Hajduk,a možda danas i nije subota…
  • NORTE
    18.7k
    Tovari oće li to?
    Nema turista u Osijeku. :sad:
    qqjgdAC.jpeg
  • Jurki
    19.1k
    Koji jadnici, nakon stoljeća plakanja oko sestrice, sad posluju s njima bez problemanwankwo646

Tak znaci ide Loksa u drugu ligu uskoro jer tovari s kim god idu u nekakvu suradnju ti propadaju.
    Oni bi i kilu zlata nabrzinu pretvorilo u kilu govana.
  • Dinamosaurus
    60
    Jesu oni nekog prodali, nisam baš pratio zadnjih par tjedana?
  • NORTE
    18.7k
    Itekako Hajdug ide u suradnju s Lokomotivom.
    Karačić, Žaper, tek je počelo.

Oni su vidjeli da je Boban zaustavio sve veze s Loksom i ovi to vide kao top priliku za suradnju sa stabilnim dugogodišnjim prvoligašem iz Zagreba, isključivo za svoj interes.

Najprije u igračkom smislu maksimalno iskorištavanje Lokomotive iz koje će jeftino kupovat dobre igrače za parsto tisuća eura na sto rata.

Druga prilika im je da njihovi navijači u Zagrebu dobiju mogućnost za neograničen broj ulaznica, kako na Maksimiru tako i na novom stadionu u Kranjči.

Oni će s njima ući u potpuno otvoreno partnerstvo, dobili su saveznika u Zagrebu.
  • Paggini
    66.3k
    Mafijaški odvjetnik + klub kojeg vodi mafija

Baš me zanimaju sve mentalne akrobacije koje će sada izvoditi da opravdaju ova poslovanja. Vjerujem da ima istine u ovome da Pripuz baca oko na hajdug, a kada se poveže to s činjenicom da na neku foru opet rade all in...

Hmmmmm...
  • badjibadara
    7.2k
    Knjižili vuškovića jubilarni 45. put, poklonili Žapera novoj jubavi, Uremovića u Japan za 1,5 (ispostavilo se 800.000 na kraju), te Prpića u portugal.

Ali vratolomije da opravdaju poslovanje sa sekicom su im urnebesne :lol: Upregnuli su sve farme trolova, točno se vidi uzorak.
  • Dinamosaurus
    60
    znači opet alternativni izvori financiranja, ok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention