• striko
    2.4k
    Ja se pitam šta bi bilo da prođu u skupine KL-a? Otimali bi igrače Totenhamu i Arsenalu.
  • FazeN
    1.5k
    Završili su evo i Edgara Gonzaleza kažu dolje.

Sigur je definitivno prvi na penalu kog se žele riješiti, mali bek neki ce ga mijenjati ove godine ako ga uspiju prodati.
    Edit: Luka Hodak.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Eto kažu Hugo ako se vrati na 80 posto prijašnje forme najbolji vezni lige.

Kažu i da nije imao teže povrede i kako zločesti zg mediji mogu širiti te laži.

Najbolja priča je da mu je Rakitić predstavio projekt Hajduka i ovaj odmah pristao.
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Kacaniklic ako se vrati na 80% najbolje krilo, Kale je svemirac za ovu ligu, Raketa ce izdominirat..
  • Keyser Soze
    15.7k
    Eto kažu Hugo ako se vrati na 80 posto prijašnje forme najbolji vezni lige.Mali Zeus

Zamijenite Hugo s Raketa i pomislit ćete da ste u 2024.
  • rokikaciga
    4.8k
    Kolko si spreman? A 80% dragi

maxresdefault.jpg
  • Mali Zeus
    19.1k
    A ne ne sad mijenjaju narativ. Eto sad je odjednom svima bilo jasno da Raketa na zalasku karijere nije isti igrač i da će im najveće pojačanje biti njegova poznanstva.
  • Filip85
    594
    projekt HajdukaMali Zeus

Što je to ?
  • FazeN
    1.5k
    Kako god pojačali su se ozbiljno(za njihove uvjete), uz to imaju boljeg trenera nego prošle godine što je neupitno, a naravno tu je i podrška HNSa i sudaca, tako da bi ovo mogla biti jedna jako zanimljiva sezona, za pamćenje :cool:
  • Marcinko
    787
    Najbolja priča je da mu je Rakitić predstavio projekt Hajduka i ovaj odmah pristao.Mali Zeus

Priče o depresiji i psihičkim problemima imaju smisla.

Na stranu sve ovo, dobar čak i odličan transfer hajduka, dobili su mladog igrača s iskustvom lige 5, te priče da je najbolji veznjak lige su bezveze jer to tek treba pokazati, ali da na papiru izgleda dobro, izgleda, pogledao sam ono malo što ima na YT i na ovo što imaju na toj poziciji veliki upgrade.
  • Goncalo Santos
    458
    Nista od sezone stabilizacije, jos jedan all in izgleda.
  • Dzgšb
    1.8k

Vlašić će biti puno bolji i ozbiljniji igrač od Danija Olma ,sjećam se i toga :rofl:
  • Mali Zeus
    19.1k
    na papiru svakako.
  • Mali Zeus
    19.1k
    a gle, taj trener to tek treba dokazati. I s Gattusom su u početku rezultati bili dobri. Dapače, dosta dugo.
  • FazeN
    1.5k
    slažem se s tobom, ali Gatusso je obična galamdžija, ovaj ima bar neko znanje.
    Meni je drago da su se pojačali, doveli Španjolce, imaju Španjolca trenera, pa i tog njihovog Boga Baluna Livaju, pa i sudce itditd.
    I kad im zakucamo ove godine zadnji čavao i vide da ni uz sve to ne mogu prići Dinamu, mislim da slijedi kaos. :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet