• Omake
    11.5k
    Petar Andrić prešao u Lokomotivu, navodno mu rekli da će biti dio prve momčadi.
  • tp1997
    1.9k
    Rekao Kovačević na presici da je RPG u drugom planu i da će se vidjeti što s njim kad se vrati od ozljede, lako moguće da onda ipak odlazi.

To mi se nimalo ne sviđa, onda smo uz oba krila tanki i na desnom beku...
  • sport
    5k
    Kovačević je rekao da je RPG TRENUTNO u drugom planu zbog ozlijede.Preslušaj konferenciju jer su i novinari "slučajno" propustili riječ trenutno.
  • FazeN
    1.5k
    Rekao Kovačević na presici da je RPG u drugom planu i da će se vidjeti što s njim kad se vrati od ozljede, lako moguće da onda ipak odlazitp1997

Drukčije je čitati intervju, drukčije poslušati.
    Tko je slušao vidio je da je doslovno mislio da je u drugom planu sad radi povrede i tako se izrazio.
    Nikakvi odlasci ili nešto slično. Ponavljam, ostaje.
  • Jurki
    19.1k
    Ne znam zakaj se uzimaju rijeci piskarala kao gotova stvar.
    Pa i malom djetetu je jasno da s jednim desnim bekom nemres zgurati polusezonu, a kamoli cijelu sezonu.
    Upravo nas je siromasna i nekvalitetna rotacija kostala naslova prvaka prosle sezone.
    Napise se clanak jer se mora srati. Pa tko bi igral ako se Valincic nedaj Boze ozlijedi? Skupi crveni karton? Kaj Zagi pe na poziciju beka? Kaj su ti novinari mutavi to je strasno.
  • Paggini
    66.2k
    Samo u Dinamu problem postane što imamo dva super kvalitetna desna beka
  • Jurki
    19.1k
    tak je na svakoj poziciji. Aj si sad zamisli Tomica (u njegove trenerske "kvalitete" necu ulaziti) al ga zamisli kak da on slaze taktiku za sutrasnju utakmicu?
    "Nema pojma" protiv koga bu igral, tj protiv kakve momcadi, pa se ti sad pripremaj.
    Upravo to nam je najvece bogatstvo ta nepredvidljivost momcadi koju moze Kova poslati na teren. Mijenjas figuru za figuru, svaki igrac "razlicit" a kvalitativno su tu negdje.

Bit ce park the bus ispred kaznenog prostora i moli Boga da fasuje cim manje.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Nažalost čini mi se da je to to što se RPG-a tiče i da ćemo morati po desnog beka rezervnog. Mislim da je to ona 'ozljeda' koja je priča za javnost.
  • E46
    1.7k
    trollate previse s tim.
  • Mali Zeus
    19.1k
    Niš ja ne trolam, to je moj dojam. Čim je to nešto kao ozljeda, nije precirano koja, kad se vraća meni to jako smrdi.
  • hardek
    5.7k
    Sigurno je plan da RPG ostane još ovu godinu i sljedeće ljeto prodaja i onda Mikić uskače u rotaciju. Sada prodavat i kupovat novog nema smisla jer ćeš poremetiti Mikićevu tranziciju u prvu momčad sljedeće ljeto a opet Mikić vjerovatno još nije spreman za izgurat sezonu kao prva rotacija sad odmah
  • FazeN
    1.5k
    Sigurno je plan da RPG ostane još ovu godinu i sljedeće ljeto prodaja i onda Mikić uskače u rotaciju. Sada prodavat i kupovat novog nema smisla jer ćeš poremetiti Mikićevu tranziciju u prvu momčad a opet Mikić vjerovatno još nije spreman za izgurat sezonu kao prva rotacija.hardek

Upravo.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Ako je onaj na slicni sa Šikicem Andric, onda stvarno ne znam jbt,pise 18 godina a izgleda ko da je tata Šikicu:rofl:
    Haha na brzinu pogledao sliku na germanijaku i nisam ni citao ,jbt gledaj reko kako mali starije izgleda. Sad pogledaj bolje ,kad Ono Vešovic jbt:rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.