• dinamo u srcu
    2.3k
    Imamo još jedan iskorak. Brodsko-posavska je prešišala lanjski broj članova (1.754>1.752) tako da nam je u ovom trenutku još samo 5 županija u minusu u odnosu na lani. Primorsko-goranskoj fali samo 1 član za izjednačavanje lanjskog skoradeda

Primorosko goranska županija prebacila prošlogodišnju brojku ( 740>739). Ostaju samo 5 županija sa manjim brojem od prošle godine.

Prva najbliža je Šibensko kninska županija( 166<179). Iako zbog tempa učlanjovivanja dajem prednost drugim četiri ž u panije da prije dostignu prošlogodišnje brojke.

Idemo uskoro do 60 000, a možda do kraja godine i 70 000.

Zanimljivo mi je pratit "utrku" između Koprivniĉko križevačke županije(848) i Požeško slavonske županije(832). Na početku je Požeŝko slavonska bila u prednosti, onda u jednom trenutku ih je Koprivničko križevačka županija prešla i od tad drži prednost nekih 10-30 članova i tako već par mjeseci. Vidjet čemp tko će prvi do 1000. Mislim da su to još jedine dvije županije koje bi mogle prebaciti 1000 članova do kraja godine.
  • deda
    40.3k
    U zadnja 24 sata preko 300 novih.

Samo 4 županije u minusu.
  • fakin
    1.2k
    smije li se znati koliko je točno godišnjih prodano za sjever, a koliko točno za zapad?
  • Papastrumf
    18.5k

Zapad 2.400
    Sjever 2.900
  • Guraj9
    0
    Jel zna netko kaj se dobije u Mystery boxevima za bodove u programu vjernosti?
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Di je mystery ako se zna?
  • prefontaine
    3.4k
    Di je mystery ako se zna?Efes Pilsen

E to je misterija, kuiž?!
  • NitkoBitan
    30.7k
    I sad kad se ispucalo besplatne ulaznice je problem dat 10 eura za kartu voljenom klubu :rofl:

Pa nizeligasi naplacuju 5-7 eura...

Fakat smo pretolerantni!!
  • Ljubo
    2
    Pozdrav dragi Zonaši, novi sam ovdje pa me samo zanima usporedba našeg oblika članstva sa tovarima. Možda je mali off topic ali ako bi mi netko mogao objasniti kako funkcionira njihov model u usporedbi sa našim posto znam da se oni učlanjuju preko udruge nas hajduk i ostalih udruga u drugim gradovima ali mi to sve nekako čudno i komplicirano izgleda.
  • PetkoDaniOršaGol
    609
    Dobar pokušaj Pavasoviću Viskoviću :wink: Koliko znam oni se učlanjuju bez OIB-a i ima ih "stodvajstiljada" :roll:
  • Paggini
    66.2k

Mi smo klub članova, oni nisu. Eto, toliko je jednostavno
  • rokikaciga
    4.8k
    Kaj nije njima Obama "clan" kluba? :lol:
  • DrawTube
    7.1k
    4 jahača apokalipse

- "Pozdrav, novi sam ovdje, mogu li frendu kupiti na svoje ime kartu, nije član"
    - "Pozdrav, novi sam ovdje, zna li se koja je uloga Sanjina Španovića u klubu?"
    - "Pozdrav, novi sam ovdje, kako funkcionira model učlanjivanja kod tovara"
    - "Pozdrav, novi sam ovdje, može li netko tko je član nabaviti mi kartu za južni dio ZD protiv Tovara"
  • Ljubo
    2
    @DrawTube ozbiljno pitam i nisam trol nego me stvarno zanimala razlika posto oni uvijek govore da imaju veliki broj članova. Tebi na volju ako ti smeta moja pristojnost pri postavljanju pitanja pa misli sto oces.
  • deda
    40.3k
    Ajde dečki malo ljubaznosti.

Osnovna stvar - Dinamo je udruga članova, a oni su športsko dioničko društvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.